• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

EMK Treyler Yeni Bir Damper Kampanyası Başlattı

EMK Treyler Yeni Bir Damper Kampanyası Başlattı
EMK Treyler, inşaat ve hafriyat sektörlerinde büyük ilgi ile karşılanan bir kampanyaya imza attı.

15 bin Türk Lirası peşin, 2 ay ödemesiz, 17 ay vadeli ve 3 bin 300 Türk Lirası taksitli damper satış kampanyası eski futbolcu, yorumcu ve teknik direktör Sinan Engin tarafından lanse edildi.

EMK Treyler, ‘önce kullan, sonra öde’ modeline dayanan yeni kampanyası ile altyapı, hafriyat ve inşaat sektörüne iş yapan müteahhit ve yüklenici firmaların damper ihtiyacına çözüm getiriyor.

EMK Treyler kampanyasının tanıtımı, Sinan Engin'in sunumu ile ‘Adamlar yapmış abi. Kampanyanın kralı budur! Boğa gibi güçlü damper, EMK damper’ sloganlarıyla yapılıyor. Bu kampanya ile inşaat sektörünün üretim kapasitesini artırması bekleniyor.

Yılbaşı öncesi büyük bir atılım yaparak sektörde bir ilki yaşatan EMK Treyler'ın Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uslu, 2014 yılında Türkiye'de inşaat sektöründe önemli gelişmeler beklediklerini söyledi.


Kampanya hakkında bilgi veren Osman Uslu, hedeflerini; "Damper fiyatını ve ödemelerini kolay ve avantajlı hale getirerek sektörde faaliyet gösteren büyük, küçük tüm firmaların üstyapı sıkıntısına son vermek" şeklinde özetledi.

Uslu, nakliye, inşaat ve hafriyat sektörlerinde kaliteli damper kullanımının verimliliği artırdığına ve sektörde böyle bir atılımın gerekli olduğuna dikkat çekerek, "Kampanya çok yeni olmasına rağmen çok büyük bir ilgiyle karşılandı. Talep, beklediğimizden fazla ancak satışlarımız stoklarımızla sınırlı. Bu nedenle kampanyadan faydalanmak isteyenlerin bir an önce bize ulaşmalarını bekliyoruz" dedi.

10 değişik araç formatında üstyapı geliştiren ilk firma olan EMK Treyler’in, Avrupa Birliği 2014 uyum yasasına uygun, patentli, yeni nesil konteyner taşıyıcı ve 3 aks ve 6 aks hidrolik düzenlenebilir havuzlu Lowbed’den oluşan araçları, yurtiçi ve yurtdışındaki pazarlarda büyük ilgi görüyor. Özel tasarım araçlarıyla hem sağlamlığı hem de verimli operasyonları garantileyen EMK Treyler, üretimde, uluslararası alanda kabul görmüş materyaller kullanıyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77