• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Erman Nakliyat Filosuna 5 Renault Trucks Çekici

Erman Nakliyat Filosuna 5 Renault Trucks Çekici
Frigorifik taşımacılıkta Türkiye’nin önemli markalarından Erman Lojistik, filosuna 5 adet Renault Trucks T serisi çekiciyi kattı. Mersin merkezli olarak Avrupa ülkelerine taşımacılık yapan Erman Nakliyat yeni çekicileri İskandinavya hattında kullanacak.

Mersin’in özellikle frigorifik taşımacılıktaki en önemli firmalarından olan Erman Lojistik, yatırımlarına Renault Trucks ile devam ediyor. Araçların teslimatı için Mersin’de düzenlenen törene Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Genel Müdür Emrah Deniz, Finans Müdürü Erman Deniz ile Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve Pazarlama Müdürü Şebnem Uygurtürk katıldı. 

Düzenlenen teslimat töreninde yaptığı konuşmada Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz,, araçlar kadar insan ilişkilerinin de önemine dikkat çekerek Renault Truck markasının beklentileri olan yüksek hizmet kalitesine ve sürücülerin güvenli ve konforlu seyahat etmesini sağlayacak özelliklerine inandıklarını söyledi. 

Firmalarının Mersin ve çevresinde önemli ve takip edilen bir marka olduğunu söyleye Deniz, Mersin’in Türkiye’nin lojistik başkenti olduğunu da vurguladı.  Mehmet Deniz, İskandinavya bölgesine soğuk zincir taşımacılığı sundukları söyleyerek şunları söyledi: “Biz bugüne kadar pek çok yeniliği ilk defa uygulayan bir şirketiz. Türkiye’de ilk Euro 5, Euro 6 kullanan firmayız. UBAK’ta yüksek teknolojiyi kullanmaktan ötürü ilk sıralardayız.” 

Yatırımlarını yaparken sürücülerinin konforuna büyük önem verdiklerini de açıklayan Deniz, “Biz İskandinav ülkelerine Ro-Ro kullanmadan karayoluyla ulaşıyoruz. Sürücülerimizin uzak bölgelere gitmesinden dolayı araçlarımızın kaliteli olmasını istiyoruz. Kullandıkları araç yolda sürücülerimizi yormamalı, konforu olmalı, araç onun evi olabilmeli ve bütün teknolojiler araçta olmalıdır. Birçok insanın almaktan çekindiği yeni teknolojileri satın alıyoruz, bunun bir maliyeti vardır, ama biz bunun ayrıcalığını kullanan bir firmayız.”

Renault Trucks’ın beklentilerini karşılayacak bir araç olduğunu anlatan Mehmet Deniz, Renault Trucks ile yakaladıkları güzel iletişime de dikkat çekti. Erman Nakliyat baş şoförünün de yaptığı test sürüşünden sonra aracı çok beğendiğini belirten Deniz, şirketlerinde kurumsal bir iş bölümü olduğunu söyleyerek herkesin kendi iş alanında verdiği fikrin çok önemli olduğunu söyledi. 

Teslimat töreninde konuşan Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu da sektörün duayeni olarak gösterilen Mehmet Deniz ve firması Erman Lojistik’e 5 adet araç teslimatı etmenin kendileri için önemine değindi. Mersin bölgesinde araçlarının müşterileri tarafından çok tutulduğunu, müşterilerinin tekrar alım yaptıklarını belirten Bursalıoğlu, “Bizim için önemli olan referans da budur” dedi. 

Erman Nakliyat Filosuna 5 Renault Trucks Çekici

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77