• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

EvoLog Lojistik’ten İnovatif Anlaşma

EvoLog Lojistik’ten İnovatif Anlaşma
EvoLog Lojistik, yüksek teknoloji içeren Drive - Over - Reader iş birliği ile tasarrufa imza atarken aynı zamanda yeniye, yeniliklere ve inovasyona verdiği önemi vurguluyor.

Tüm Avrupayı kapsayan çalışma haritası ile dikkatle­ri üzerine toplamakta olan EvoLog, kaliteye ve zamana göstermiş olduğu önem ile sektör içerisinde farklı bir say­gınlık kazandı. EvoLog Lojis­tik Genel Müdür Yardımcısı Birol Çalışkan, taşımacılığı kendine görev olarak edinen EvoLog çalışmalarını müşteri odaklı sürdürmekte ve müşte­ri memnuniyetini her zaman için ön planda tuttuklarının altını çizdi.

Çalışkan, “Yaygın acente ağı, deneyimli kadrosu ve ka­lite standartlarına uygun öz­mal araç filosu ile başta İskan­dinav Ülkeleri olmak üzere, tüm Avrupa ve Balkan Ülke­leri ithalat ve ihracat yükle­melerinde komple ve parsiyel hizmet sağlayan EvoLog Lo­jistik, müşterilerine güvenilir hizmet ve zamanında teslimat ilkesi ile çalışıyor. Havayolu & Denizyolu Taşımacılığın­da faaliyetlerini hızla arttıran EvoLog karayolu taşımacılı­ğında; komple ihracat ve it­halat yükleme organizasyonu, düzenli grupaj ihracat ve itha­lat yükleme organizasyonu, gabari dışı taşımalar, transit taşımalar, askılı tekstil ürün­leri taşımaları ve kombine taşımalar alanlarında hizmet veriyor” dedi.

EvoLog Lojis­tik Genel Müdür Yardımcısı Birol ÇalışkanÖzmal araç filosuna yatı­rımlarının devam ettiğini be­lirten Çalışkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “İmzalamış olduğu yeni Drive -Over - Reader çö­züm anlaşması sayesinde öz­mal araç filosunun akaryakıt maaliyetlerini düşürüp, lastik ömür sürelerini iyileştirmeyi hedeflemiştir.

Drive Over Re­ader ekipmanı lastiklerin hava basıncı ve diş derinliklerini a­raçların kontrol noktasından durmasına gerek olmadan ve manuel herhangi bir ölçüm yapılmadan sensörler yardı­mıyla ölçen garaj içi bir yük­sek teknoloji çözümü olarak öne çıkıyor.

Bu işbirliği EvoLog için, yıllık bazda akaryakıtta 3,15 milyon TL, yol yardımı ve arızalarda 1 milyon TL, las­tik maliyetinde 3,35 milyon TL ve lastik bakım maliyetin­de 616 bin TL olmak üzere toplamda yılda yaklaşık 7,6 milyon TL’lik bir tasarruf anlamına gelmektedir. Sü­rücüleri için daha güvenli sürüş olanağı sağlarken yakıt tüketimindeki düşüşe paralel olarak karbon salınımında yıllık yüzde 3 oranında düşüş hedefleyerek sürdürülebilir çevre için kendini geliştirme­ye devam edecektir. EvoLog Lojistik yüksek teknoloji içe­ren bu iş birliği ile çok büyük bir tasarrufa imza atarken ay­nı zamanda yeniye, yenilikle­re, inovasyona verdiği önemi vurgulamaktadır.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77