• BIST 9079.97
  • Altın 2323.551
  • Dolar 32.3392
  • Euro 34.9657
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Eyüp Lojistik Filosunu 12 Adet MAN TGS İle Güçlendirdi

Eyüp Lojistik Filosunu 12 Adet MAN TGS İle Güçlendirdi
Eyüp Lojistik, son yatırımında MAN’ı tercih etti. 12 adet MAN TGS 18.420 4X2 BLS-UY tipi çekici ile filosunu güçlendirdi.

Uluslararası nakliye, depolama, özel proje taşımacılığı gibi lojistik sektörünün birçok alanında hizmet veren Gaziantep merkezli Eyüp Lojistik’in satın aldığı çekiciler, MAN’ın Ankara, Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Ankara Şube Kamyon Satış Müdürü Tayfun Kazazoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen törene Eyüp Lojistik adına Yılmaz Çevik katıldı.
 

Köklü geçmişi ve hizmet çeşitliliği ile Eyüp Lojistik’in müşterilerinin tüm lojistik ihtiyaçlarını en ideal şekilde karşıladığına vurgu yapan Yılmaz Çevik, “Tüm hizmetlerimizde ortaya koyduğumuz mükemmeliyetçi yaklaşım, aynı zamanda her alandaki alt yapımızın kalitesini de ortaya koyuyor. Bu doğrultuda hizmet kalitemizin en temel unsurlarından biri de hiç şüphesiz yaklaşık 200 araçlık filomuzdur. Filomuzu daha da güçlendirmek için gerçekleştirdiğimiz 12 çekicilik son yatırımımızda da; araç niteliklerinin yanı sıra işletme giderleri ve satış sonrası hizmetlerde sunulan cazip avantajlar nedeni ile tercihimizi MAN’dan yana kullandık” şeklinde konuştu.
 

Satışı gerçekleştiren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şube Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun da, MAN’ın ‘yaşam boyu iş ortağı’ iş ortağı olarak kabul ettiği müşterilerini her alanda odağına aldığını vurguladı. İbrahim Altun, “MAN olarak, üretimden satışa ve satış sonrası hizmetlere kadar her alanda müşteri odaklı bir yaklaşım sergiliyoruz. Dolayısıyla müşterilerimizle uzun soluklu ve güçlü iş birliklerimiz bulunuyor” diyerek, Eyüp Lojistik ile gerçekleştirdikleri bu iş birliğinin, daha uzun yıllar gelişerek devam edeceğine dair inancını belirtti.

Eyüp Lojistik Filosunu 12 Adet MAN TGS İle Güçlendirdi

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77