• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 19 °C

Eyüp Lojistik Mercedes-Benz Türk’ten Vazgeçmiyor

Eyüp Lojistik Mercedes-Benz Türk’ten Vazgeçmiyor
Filo yatırımlarını sürdüren Eyüp Lojistik, tercihini bir kez daha Mercedes-Benz Türk’ten yana kullanarak 150 adet Axor 1840 LS’yi filosuna ekledi. Yeni alımlar ile birlikte Eyüp Lojistik’in filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısı 383

Filo yatırımlarını sürdüren Eyüp Lojistik, tercihini bir kez daha Mercedes-Benz Türk’ten yana kullanarak 150 adet Axor 1840 LS’yi filosuna ekledi. Yeni alımlar ile birlikte Eyüp Lojistik’in filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısı 383’e yükseldi.


İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen teslimat törenine Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karahan katılırken, Mercedes-Benz Türk AŞ.’den Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Truckstore Kamyon Satış Müdürü Tolga Bilgisu, Gelecek Otomotiv Diyarbakır Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Aziz Batgi katıldı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, yaptığı konuşmada, “Mercedes-Benz Türk, araç satışlarında ikinci el araç alım satımı, servis, finansman ve sigorta hizmetleri de sunmaktadır. Eyüp Lojistik’in filo alımına da TruckStore, servis, finansman ve sigorta hizmetleri dahil edilmiş ve paket anlaşma yapılmıştır. Bu paket anlaşma sayesinde müşterimiz araçları kullandığı süre boyunca oluşacak işletme maliyetlerini net bir şekilde hesaplayabilecek ve tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında almanın getirdiği sinerjiden faydalanabilecektir. Bu yeni anlaşma kapsamında yapılan takas işlemlerinde her iki firmanın da kendi sektörlerindeki uzmanlıklarının ve üstün performanslarının katkısı oldu. Eyüp Lojistik ile sürdürdüğümüz işbirliğinden dolayı çok mutluyuz ve yeni araçların Eyüp Lojistik’e bol kazançlar getirmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

Mercedes-Benz Türk Bayii Gelecek Otomotiv Diyarbakır Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ise tören sırasında yaptığı konuşmada, “Gelecek Otomotiv olarak bu dev anlaşmanın gerçekleşmesine katkımız olduğu için gurur duyuyoruz ve bu araçların Eyüp Lojistik’in iş hacminin büyümesine destek olmasını diliyoruz” dedi. 

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ise konuşmasında, Eyüp Lojistik olarak sektördeki faaliyetlerini sürdürürken Mercedes-Benz’in yeni çekicileri sayesinde lojistik alanında daha da güçleneceklerine inandığını, hem Mercedes-Benz kamyonlara hem de Mercedes-Benz Türk’e olan güvenlerinin bu satış anlaşmasında etkili olduğunu dile getirdi. Bartık aynı zamanda Gelecek Otomotiv Diyarbakır Bayii çalışanlarına satış sürecinde sağladıkları kolaylık ve müşteri odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerini iletti ve Mercedes-Benz Axor araçların sağladığı yüksek hacimli taşıma kapasitesi, düşük yakıt sarfiyatı ile Türkiye ve Avrupa karayolu taşımacılık faaliyetlerinde daha rekabetçi daha çevreci bir şirket olacaklarını sözlerine ekledi.

“Biz müşterilerin problemlerini çözmek için zaman ayırıyoruz, bizim yükümüzü de Mercedes çekiyor” diyen Eyüp Bartık, düşük işletim maliyetleri, yakıt tüketimi ve 2. El değerinin yüksek oluşu gibi nedenler yanında yerli üretim olmasının da araç alımlarında etkili olduğunu vurguladı. 

Bartık, 150 adet çekici için; 16 çekici, 129 adet treyleri takasa verdiklerini açıkladı.




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77