• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Eyüp Lojistik'e 300 Adetlik MAN Teslimatı

Eyüp Lojistik'e 300 Adetlik MAN Teslimatı
Türk lojistik sektörünün büyük şirketlerinden Eyüp Lojistik, 2020 yılı sonuna kadar 300 MAN çekici satın alarak büyümeyi hedefliyor.

Bu doğrultuda 2019 yılında 12 araçlık MAN yatırımı yapan Eyüp Lojistik, bu yıl için de satın aldığı 50 adet MAN TGX 18.470 4×2 BLS çekiciden oluşan ilk araç grubunu, 14 Temmuz salı günü düzenlediği bir törenle teslim aldı.

MAN’ın İstanbul İkitelli’deki tesisinde gerçekleştirilen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ve Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık katıldı. Oregon Genel Müdürü Selçuk Yılmaz da törene katılanlar arasındaydı.

Bartık; “Sektörün öncüsü olmaya devam edeceğiz”

Lojistikte değişim sürecinin 20 yıl önce başladığını kaydeden Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, yeni is modellerini uygulamanın şart olduğunu vurguladı. Geleceği okuyarak adım attıklarını belirten Bartık, “Hedeflerimize bizi taşıyan en önemli unsur hiç kuşkusuz altyapı teknolojimiz ve gücümüzüdür. Bir lojistik firmasında altyapı denince de hiç şüphesiz öncelikle akıllara araç filosu gelir. Dolayısıyla bizim için de araç filomuzun, genç ve güçlü olması en büyük önceliklerimiz arasındadır. Bu yüzden yeni yatırımımızdaki kararımızda da MAN TGX tecrübesinden duyduğumuz memnuniyet etkili oldu.” dedi.

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık

Bartık, şöyle devam etti: “Ancak bununla birlikte bu memnuniyetimiz, salt araçların nitelikleri ile sınırlı değil. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkililerinin doğru ve samimi yaklaşımları, sıcak iletişimleri, satış sonrası hizmetlerde aldığımız hizmetin hızı, kalitesi de bu kararı vermemizde en az araçlar kadar etkili bir faktör oldu."

Eyüp Lojistik olarak, lojistik sektörünün ihtiyaç duydukları alanlarda, başta çekici ve treyler olmak üzere kiralama hizmeti vereceklerini ve bu projenin altyapısını hazır hale getirdiklerini kaydeden Bartık, bu projeyi yakında tanitacaklarını sözlerine ekledi.

Törende, konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ise ilk araç satışından itibaren başlayan yaklaşımlarının yaşam boyu sürdüğünü söyledi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu

Bekiroğlu sözlerine şöyle devam etti: "Her bir müşterimizin bizde ayrı ve özel bir yeri var. Temeli 1936 yılına kadar uzanan Eyüp Lojistik de 84 yıllık köklü geçmişi, büyüklüğü, birikimi, teknolojiye verdiğim önem, hizmet kalitesi gibi birçok niteliğinin yanı sıra başta Yönetim Kurulu Eyüp Bartık olmak üzere üst yönetiminin samimi ve içten yaklaşımları ile ‘yaşam boyu iş ortağı’ olmaktan mutluluk ve aynı zamanda onur duyduğumuz Türkiye’nin alanındaki en değerli markalarından biridir. MAN ve Eyüp Lojistik arasındaki bu güzel iş birliğinin daha da gelişerek, uzun yıllar süreceğine inancım tamdır.” dedi.

Eyüp Lojistik'e 300 Adetlik MAN Teslimatı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77