• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Filolar Iveco Daily ile Genişliyor

Filolar Iveco Daily ile Genişliyor
Özellikle şehiriçi dağıtım aracı olarak tercih edilen Iveco Daily’ler, lojistik filolarının tercihi olmaya devam ediyor.

Tercihini Iveco Dail’den yana kullanan T&T Lojistik, 24 adet Iveco Daily kamyon ve 4 adet Eurocargo yatırımı yaparken, My Logistics 14 adet, Zirvegül Gıda ise 8 adet Iveco Daily’i filosuna kattı. Iveco İstanbul Yetkili Satıcısı İstanbul Fiat tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar firmalara törenle teslim edildi.


Parsiyel taşımacılık, proje taşımacılığı ve ofis büro taşımacılığında 25 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren T&T Lojistik, filosunu 24 adet Iveco Daily kamyon 7 ton ve 4 adet-Eurocargo ile güçlendirdi.

Teslimat törenine, Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu, Filo ve Özel Satışlar Müdürü Erkan Erşin, Iveco Yetkili Satıcısı İstanbul Fiat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arı, Genel Müdürü Hikmet Yılgör ve Filo Satış Müdürü Osman Biga katıldı.

Törende konuşan Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu, “Bugün T&T Lojistik ile 4 yıldır devam eden iş ortaklığımızdaki önemli bir gün. T&T Lojistik’e 111’inci Iveco aracımızı teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Dünyanın en büyük motor üreticilerinden biri olan Iveco’nun müşterilerine sunduğu alternatif motor seçenekleri, farklı ölçülerdeki orijinal dingil mesafeli araçları, farklı şasi boyları ve yüksek hacimli kasa ölçüleri, Iveco’yu lojistik sektöründe vazgeçilmez ve büyük bir oyuncu yapıyor. T&T Lojistik ile olan ticari ilişkilerimiz, yeni Iveco araçlarla bir kez daha kanıtlanmıştır” dedi.

My Logistics ise 14 adet otomatik şanzımanlı Iveco Daily 7 ton kamyonu filosuna kattı. Teslimat töreninde konuşan My Logistics firma sahibi Abbas Akbal, firma vizyonlarını lojistik taşımacılık alanına yönlendirdiğini, bu doğrultuda kurumsal, taşımacılıkta gelişmiş, ekonomik ve değişik operasyonel çözümler üreterek taşımacılığa yeni değerler kattığını ifade etti.

Zirvegül Gıda’da 8 adet Iveco Daily kamyoneti araç parkına kattı. Teslim töreninde konuşan yapan Zirvegül Gıda sahibi Şefik Gül, özelikle şehir içi dağıtımda, 2.2 litre motor hacmi ve 126hp gücündeki Iveco Daily ile düşük yakıt tüketiminde verimliliklerini artırdıklarını belirtti. Gül , “Ürün çeşitliliği ile distribütörlüğünü yaptığımız tüm markalarda, tek marka araç ile bakım onarım hizmetlerinde verimlilikleri artırıyoruz. Uzun vadede yolumuza Iveco ile devam ederek, filomuzu daha da güçlendirmeyi düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77