• BIST 9524.59
  • Altın 2488.984
  • Dolar 32.5147
  • Euro 34.7091
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Ford Transit ve Custom Ailesini Yeniledi

Ford Transit ve Custom Ailesini Yeniledi
Ford ticari araç ailesinin sevilen üyeleri Transit ve Tourneo & Transit Custom, daha fazla verimlilik, teknoloji, konfor ve güvenlik sunan yeni teknoloji ve donanımlarla yenilendi.

Ford, Transit ve Custom modellerini müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ileri teknolojik donanımlarla birlikte yeniledi. Yeni Ford Transit’te, yük kapasitesi artırılırken, optimize edilen 2.0 litre EcoBlue dizel motoru bir ilk olarak hibrit teknolojisiyle daha çevreci ve verimli yakıt tüketiyor.

Ford’un yolcu taşımacılığındaki iddialı modeli Tourneo Custom ve yük taşımacılığına yönelik modeli Transit Custom modelleri ise yeni eklenen 2.0 litre 185 PS EcoBlue Upgrade ve EcoBlue Hibrit motor seçenekleriyle yakıt verimliliğini iyileştirirken, binek araçlarda sunulan gelişmiş sürücü destek teknolojileriyle sürüş konforunu arttırıyor.

Akıllı Ticaretin Lideri Transit

Yeni Ford Transit, optimize edilen 2.0 litre EcoBlue dizel motor ve segmentte bir ilk olarak hibrit teknolojisiyle yüksek yakıt verimliliği sunuyor. 2.0 litre EcoBlue dizel ürün serisiyle yakıt verimliliğini yüzde 7'ye varan oranda iyileştirerek işletmeler için üretkenliği artırırken, minibüs versiyonlarında EcoBlue 170PS güç ve 405Nm tork sunan yeni motoru ile sürüş performansını yukarı taşıyor. Kasım 2019 itibarı ile de daha güçlü EcoBlue Upgrade185 PS versiyonu ve 2020 yılının ilk çeyreği ile de arkadan çekişli modeller için yeni 10 vitesli otomatik şanzımanı ticari araç müşterileriyle buluşturuyor.

Havacılık ve uzay sanayisinin bilgisayar destekli tasarım çalışmalarından yararlanılarak geliştirilen yeni Ford Transit van’ın yük kapasitesi, tepeden tırnağa ağırlıktan tasarruf etmeyi amaçlayan programla 66kilograma kadar artırıldı. Ford’un Avrupa’da ağırlık tasarrufu sağlayan, dayanıklılıktan ve güvenlikten ödün vermeyen alüminyum kaputlu ilk ticari aracı olan Yeni Transit’te hafif, yüksek mukavemetli kompozit bir ara bölme de sunuluyor. 

Ford Transit ve Custom Ailesini Yeniledi

Lider Teknolojiler Yeni Transit’te

Transit sürücüleri, ilk kez Seçilebilir Sürüş Modları arasından seçim yaparak sürüş performansını koşullara adapte edebilecek. Seçilebilir sürüş modları değişken yol şartlarına uyacak şekilde Normal, Eko ve Kaygan modlarından oluşuyor.

Stresi ve yorgunluğu azaltmaya, çarpışmaların etkisini önlemeye veya hafifletmeye yardımcı olmak amacıyla Çapraz Trafik Uyarı Sistemi destekli Kör Nokta Uyarı Sistemi, uzun yolculukları daha az yorucu ve daha ekonomik hale getiren Adaptif Hız Kontrolü, önünüzdeki yolu sürekli olarak izleyen ve şeritten çıktığınız anda uyararak tekrar şeridinize güvenle yönlendiren Şeritte Kalma ve Şerit Hizalama Yardımcısı, seyir halindeyken aniden önüneze çıkabilecek araç ve yayalara karşı otomatik olarak fren yaparak önden çarpışmaların etkilerini azaltılmasına ve önlenmesine yardımcı olan Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleyici Akıllı Fren Sistemi gibi lider sürücü destek teknolojileri de Transit ile sunuluyor. Deluxe ve Trend donanım versiyonları ile sunulan Yeni Transit, Yan Park Sensörleri, park etmenizi kolaylaştıracak Aktif Park Asistanı, aracınızın ön ve arka kısmından gelen araçları, bisikletleri ve yayaları geniş açıda görmenize ve dar park alanlarından stressiz çıkmanıza yardımcı olacak 180⁰ Görüş Sağlayan Ön ve Arka Kamera Sistemi, geri viteste giderken diğer yol kullanıcılarının varlığı konusunda sizi uyaracak Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, aracın üst arka kısmına monte edilmiş, güneş battıktan sonra dahi uzun süre çalışma alanızı aydınlatmanıza yardımcı olacak Arka LED Tepe Lambası ve fabrika çıkışlı Elektrikli Otomatik Kayar Kapı gibi konfor özellikleri ile dikkat çekiyor.

Ford Transit ve Custom Ailesini Yeniledi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77