• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Ford Trucks Kiralama Hizmeti Hızla Büyüyor

Ford Trucks Kiralama Hizmeti Hızla Büyüyor
Ford Otosan tarafından Mayıs ayında faaliyete geçirilen ve işletmeleri önemli giderlerden kurtaran Ford Trucks Kiralama Hizmeti, sektörden gördüğü ilgi ile kısa vadede kiralama adetini yükseltmeyi hedefliyor.

Ford Otosan tarafından Mayıs ayında faaliyete geçirilen ve işletmeleri önemli giderlerden kurtaran Ford Trucks Kiralama Hizmeti, sektörden gördüğü ilgi ile kısa vadede kiralama adetini yükseltmeyi hedefliyor.  


Araç kiralama işinde önemli bir tecrübeye sahip Avis işbirliği ile oluşturulan Ford Trucks’ın kiralama hizmetini kullanan firmalar; araçların bakım ve plaka masrafları, muayene ve sigorta ücretleri, motorlu taşıtlar vergisi ile finansman giderlerinden kazanç sağlarken; tam kapsamlı kasko, full garanti paketi ve Filobil-Filo yönetim sistemi güvencesiyle komple çözüme sahip olarak, işlerine daha fazla odaklanıyor. 0 km araçlarla 12 aydan 47 aya kadar uzun dönem kiralama seçeneği esnekliği sunan Ford Trucks; kullanılmış araçları ise süre kısıtlaması olmaksızın kısa dönem kiraya veriyor.

Ford Otosan Kamyon Operasyonları Grup Müdürü Emrah Duman, ağır ticari kiralama sektörünün aynı binek araç kiralama sektörü gibi hızla büyüyeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Araç alımına ayrılan sermayenin işletme sermayesi olarak kullanılabilmesi şirketlere hızlı büyüme imkanı veriyor ve kredi limitlerinin açık kalmasını sağlıyor. Kiralama modeli özellikle, bir iki yıllık dönemsel ihale alan şirketlere büyük avantaj sağlıyor. Sistem; öz sermaye ve finansal kaynakları araca değil işe yönlendirme, kredi limitini doldurmama, kiralama faturasını ay bazında gider gösterebilme, personel masraflarının azalması, öngörülemeyen masrafların sıfırlanması gibi avantajlar sunuyor. Dolayısıyla; bu sektörün hızla büyümesini ve yıllık kiralama adetlerinin kısa vadede bin 500, 2016’da ise 3 bin adete ulaşmasını bekliyoruz.”

19 Eylül 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77