• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Ford Trucks Suudi Arabistan’da En Büyük teslimatına İmza Attı

Ford Trucks Suudi Arabistan’da En Büyük teslimatına İmza Attı
Suudi Arabistanlı inşaat şirketi Saad Saeed Al-Saadi & Sons 1 milyon kilometrelik bir uzunluğa sahip yol projelerinde kullanmak üzere 100 Adet Ford Trucks’ı filosuna kattı.

Ford Trucks, Suudi Arabistan’daki bayisi Al-Jazirah Vehicles Agencies Company (AJVA) aracılığıyla 100 adet 2019 model 6x4 Ford Trucks’ı ülkenin önde gelen müteahhitlik ve yol inşaatı şirketi Saad Saeed Al-Saadi & Sons’a teslim etti.

Damperlerin kamyonlara montajının gerçekleştirildiği Arabian Metal Industries genel merkezinde düzenlenen teslimat töreninde konuşan Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, Ford Trucks’ın Orta Doğu pazarındaki büyümesine önemli katkı sağlayacak bu büyük çaplı teslimata ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti:

“Ford Trucks olarak 60 yıllık kamyon üretim tecrübemizi farklı ihracat pazarlarına özel ürün geliştirme yeteneğimizle birleştiriyoruz. Suudi Arabistan’da 100 adet 2019 model 6x4 Ford Trucks’tan oluşan en büyük teslimatımızı gerçekleştirdik. Araçlarımızın, ülkenin altyapısını geliştirmeye katkı sağlayacak yol inşaatı projelerinde Saad Saeed Al-Saadi & Sons şirketini destekleyecek olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Ford Trucks’ı tercih ettikleri için Saad Saeed Al-Saadi & Sons’a ve bu teslimatın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Suudi Arabistan bayimiz AJVA’ya teşekkür ediyorum.”

Saad Saeed Al-Saadi & Sons Yönetim Kurulu Başkanı Saad Al-Saadi ise, Ford Trucks’ın Suudi Arabistan’daki bayisi AJVA ile iş birliğinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Bu ortaklık sayesinde altyapı projelerinde çok sayıda görevi yerine getirebilen teknolojik olarak gelişmiş kamyonlara sahip olduk. Yeni araçlarımız Suudi Arabistan’ın Abha, El-Kasım, Mekke, El-Cumum ve Al-Karamah bölgelerini kapsayan yol ağına yaklaşık 1 milyon kilometrelik bir katkı sağlayacak yol çalışmalarımızda kullanılacak” dedi.

Çeşitli sektörel uygulamalara uyum sağlayacak sofistike çözümler ile donatılan 2019 model 6x4 Ford Trucks araçlar, büyük çaplı altyapı projeleri için en uygun seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor. Bugüne kadar bu araçlar Suudi Arabistan’da Riyad, Katif, Necran, Tebük ve Hail’in de aralarında bulunduğu şehirlerde havalimanı inşaatları, konut projeleri, yol inşaatları, temizlik ve bakım çalışmaları gibi pek çok farklı projede kullanıldı. Ford Trucks mevcut bulunduğu 36 ülkede olduğu gibi Suudi Arabistan’da da tüm ülkeyi kapsayan satış sonrası hizmetleriyle desteklenen güçlü bir satış ağına sahip.

Ford Trucks Suudi Arabistan’da En Büyük teslimatına İmza Attı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77