• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

Ford Trucks’ın Yeni Konseptteki İlk Bayisi Erdeğer Otomotiv Oldu

Ford Trucks’ın Yeni Konseptteki İlk Bayisi Erdeğer Otomotiv Oldu
Ford Trucks’ın satıştan servise, yedek parçadan ikinci ele tüm hizmetleri aynı çatı altında verecek olan 4S bayisi Ford Trucks Erdeğer Otomotiv Bursa’da hizmete açıldı.

Ford Trucks’ın yeni konseptine göre inşa edilen 4S plazanın açılışına, Bursa Vali Yardımcısı Mehmet Vedat Müftüoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karacadağ, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ile Koç Holding ve Ford Otosan’ın üst düzey yöneticileri katıldı.

Ali Koç: “2014 sonu itibariyle 25 Ford Trucks bayisi 4S konseptiyle hizmet verecek”

“Ford Cargo müşterilerine tüm hizmeti tek aldan sunacak olan Erdeğer Otomotiv’in açılış töreninde konuşan Ali Y. Koç, Ford Otosan Ailesi’ne 2007 yılında katılan Erdeğer Otomotiv’in Yalova tesisinde binek, hafif ve ağır ticari ürün gruplarında müşterilere en iyi şekilde hizmet verirken, bu başarısını şimdi de Ford Trucks tesisiyle Bursa’ya taşıdığını söyledi. Bu yatırımı, 8 ay gibi kısa bir sürede hizmete açtıkları için Erdoğan ailesine teşekkür eden Ali Koç, Ford Trucks yapılanmasından da söz etti.

Ali Koç, “Ford Trucks yapılanması, her ilin ağır ticari araç satış ve servis potansiyelleri analiz edilerek oluşturuldu. Ford Trucks bayileri, bu yeni yapılanmayla satış, servis, yedek parça ve 2. El hizmetini bir arada vererek Ford Cargo müşterilerine bütünleşik hizmet, kolaylık ve konfor sağlayacak” dedi.

Ali Koç konuşmasında, Ocak ayı itibariyle pazara sunulan ve uzun vadede 50 ülkeye ihracatının gerçekleştirilmesi hedeflenen yeni Ford Cargo Çekici 1846T’nin Ford Otosan mühendislik ve tasarım gücü ile şekillendirildiğine de değindi. 2010 yılında Global Cargo anlaşmasının imzalanmasıyla yeni çekicinin mühendislik ve Ar-Ge çalışmalarının başladığını belirten Ali Koç, “Dayanıklılık, güvenlik, kalite ve performans özellikleri ile müşteri beklentilerinin ötesine geçen yeni Ford Cargo 1846T, ITOY (2013 yılının kamyonu) yarışmasında üçüncülük ödülüne layık bulunarak hem Ford Otosan’ı hem de Türkiye’yi gururlandırdı” açıklamasını yaptı.

“Ford Trucks bayileri markamızı ileriye taşıyacak”
 

Ali Koç Bursa’da, Koç Holding için özel bir yeri olan ağır ticari araç üretimindeki gelişmeleri de anlatarak şu açıklamalarda bulundu: “Kamyon işimizin geçmişine baktığımızda; 1959 yılında merhum Vehbi Koç’un Otosan AŞ.’yi kurmasının ardından, 1960 yılında F600 kamyonların montajı ile üretime adım atıldı. 1982 yılında çok zor ekonomik şartlarda İnönü fabrikası kuruldu, akabinde ilk yerli dizel motor tasarlandı ve üretimine başlandı. Kamyon üretiminde 53 yıllık tecrübemizle 180 bin adedin üzerinde üretim yaptık. 2013 itibariyle 1.1 milyon m2’lik alanda kurulu kamyon fabrikamızda 1.500 kişiye istihdam sağlıyoruz. Ford Otosan’ın Küresel Mühendislik Merkezi’nde çalışan 1240 mühendisin ise 400’ü sadece Cargo için çalışmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanına açılan bayilerimiz bugün Ford Trucks yapılanmasıyla; mekanik servis, boya, kaporta, şasi çektirme, ön düzen ve fren test hizmetleri de vermek için en yeni teknik ekipmanlarla donatıldı. Bu yeni tesisler, markamızın imajını çok daha ileri seviyelere taşıyacaktır. Şüphesiz ki, hedeflerimize ulaşmada en önemli gücümüz bayi teşkilatımızdır.”

Abdülkadir Erdoğan: “Erdeğer Bayi müşterilerine daha kaliteli ve konforlu hizmet verecek”

YASİAD (Yalova Aktif Sanayi İş Adamları Derneği) ve YTSO (Yalova Ticaret Sanayi Odası) üyesi olan Erdeğer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Erdoğan da törende yaptığı konuşmada Ford Trucks’ı Yalova’da temsil etmekten gurur duyduklarını ve Ford markasına yatırımlarını sürdüreceklerini belirtti. Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Son derece modern ve müşteri odaklı yeni binamızla müşterilerimize daha kaliteli ve konforlu hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kamyon müşterilerimizin her ihtiyacına cevap verebilecek kapsamdaki tesisimiz toplam 6 bin m2 alan üzerine kuruldu, 3 bin 700 m2 kapalı kullanım alanına ve 4 bin 500 m2 açık alana sahip. Kaporta, şase çektirme, boya, ön düzen ve fren test cihazı dahil işin gerektirdiği tüm ekipmanı barındıran tesisimizde 50 kişilik eğitimli, müşteri odaklı, işinin uzmanı dinamik bir kadro ile hizmet vereceğiz. Servisimizde aynı anda 14 kamyona bakım ve onarım hizmeti sağlayabileceğimiz gibi devreye aldığımız ikinci el hizmeti ile müşterilerimizin bu yöndeki ihtiyaçlarını da karşılayacağız.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77