• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Ford ve Volkswagen AG’den Hafif Ticari Araçta Stratejik İşbirliği

Ford ve Volkswagen AG’den Hafif Ticari Araçta Stratejik İşbirliği
Dünyanın iki büyük otomotiv devi Volkswagen AG ve Ford işbirliğiyle yürütülen ortak projeler de dahil olmak üzere birçok ortak projeyi araştırdıklarını bir açıklamayla duyurdular.

Volkswagen AG ve Ford Motor Company bir Mutabakat Mektubu imzaladıklarını açıklayarak gelişmekte olanlar da dahil olmak üzere birçok alanda potansiyel projeleri araştırdıklarını ifade ettiler.

Şirketlerin müşterilerin gelişen ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için birlikte bir dizi ticari araç geliştirilmesini de içine alacak şekilde gelişecek olan potansiyel ittifakın şirketlerin özsermaye anlaşmalarını ve çapraz sahiplik hisselerini kapsamayacağı ifade edildi.

Ford Global Piyasalar Başkanı Jim Farley, “Ford, formunu geliştirmeye ve uyarlamalı işlerden yararlanmaya kendini adamıştır. Buna etkinliğimizi ve verimliliğimizi iyileştirmek için ortaklarla birlikte çalışmak da dahil. Volkswagen ile bu potansiyel ittifak, kazanan küresel ürün portföyünü oluşturmak ve yeteneklerimizi genişletmenin başka bir örneği. Volkswagen ekibiyle gelecek günlerde ticari araç müşterilerinin gelişen ihtiyaçlarına daha iyi hizmet vermek için birlikte nasıl çalışabileceğimizi- ve daha fazlasını- keşfetmeyi dört gözle bekliyoruz.

Volkswagen Group Strategy Başkanı Dr. Thomas Sedran ise piyasalar ve müşteri talebinin inanılmaz bir hızda değiştiğini söyleyerek her iki şirketin de farklı ticari araç segmentlerinde güçlü ve tamamlayıcı pozisyonları olduğunu kaydetti.

Sedran, şu açıklamayı yaptı: “Zorlu ortama uyum sağlamak için ittifaklar yoluyla esneklik kazanmak son derece önemli. Bu bizim Volkswagen Grup Stratejisi 2025’in temel unsuru. Ford ile potansiyel endüstriyel işbirliği iki şirketin küresel rekabet gücünü artırmaya yönelik bir fırsat olarak görülüyor.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77