• BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Gelişim Lojistik Renault Trucks’a Devam Dedi

Gelişim Lojistik Renault Trucks’a Devam Dedi
Gelişim Lojistik, uluslararası taşımacılık faaliyetleri için yine Renault Trucks T serisi araçlar ile filo yatırımı yapıyor.

İtalya başta olmak üzere tüm Avrupa’ya kuru yük taşımacılığı operasyonlarını sürdüren Gelişim Lojistik, ilk olarak 2019 yılının sonunda 4 adet Renault Trucks çekici teslim almıştı. Yapılan son anlaşmayla şirket, filosuna iki adet Renault Trucks T 480 ve bir adet T 460 çekici daha katıyor.

Gelişim Lojistik’in yeni araçları Renault Trucks yetkili bayisi Koçaslanlar Otomotiv’in Hadımköy Şubesi Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı tarafından Gelişim Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman İneci’ye teslim edildi.

İneci: “Rakiplerine göre yakıt tasarrufunu deneyimledik”

Gelişim Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman İneci, Renault Trucks dışında aynı konfigürasyonlara sahip yeni farklı marka çekicileri de olduğunu belirterek; “İlk Renault Trucks çekicilerimizi teslim aldığımızdan bu yana araçlarımızı ortalama 90 bin km kullandık. Filomuzda aynı özelliklere sahip yeni olan diğer araçlarımızla kıyasladığımızda 100 km’de ortalama 3 litre yakıt tasarrufu gözlemliyoruz. Performans, verimlilik ve sürüş konforu anlamında tüm beklentilerimizi karşılayıp bir de böyle bir yakıt tasarrufu sununca yine Renault Trucks çekicileri tercih ettik” dedi.

Abdurrahman İneci, yeni alımlarında Renault Trucks’ın toplam çözümlerini değerlendirerek Finansal Hizmetler’den (RTFS) faydalandıklarına değindi; “RTFS’nin sunduğu finans paketleri sayesinde hem uygun faiz oranlarıyla kredi sağladık, hem işlemlerimiz pratik oldu hem de kredi limitimizi koruduk” şeklinde açıkladı.

Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer ise Gelişim Lojistik’in Renault Trucks ailesine yeni katıldığını belirtti; “Gelişim filosunda aynı konfigürasyonlarda farklı marka araçlar bulunuyor. Bu nedenle araçlarımızın tüm özelliklerini karşılaştırma şansına sahipler. Renault Trucks ile performans ve toplam sahip olma maliyetleri anlamında çok memnun kaldılar. Bundan sonra uzun soluklu bir çözüm ortaklığımız olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77