• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Gentaş Group Filosunu Volvo FH İle Güçlendirdi

Gentaş Group Filosunu Volvo FH İle Güçlendirdi
Gentaş Group, taşımacılık operasyonlarını Volvo’ya emanet ederek 23 adedi FH 420 4x2, 2 adedi Volvo I- Shift şanzıman donanımlı FH 460 4x2 olmak üzere toplamda 25 çekici ile güçlendirdi.

Gentaş Group, taşımacılık operasyonlarını Volvo’ya emanet ederek 23 adedi FH 420 4x2, 2 adedi Volvo I- Shift şanzıman donanımlı FH 460 4x2 olmak üzere toplamda 25 çekici ile güçlendirdi. Böylece Gentaş Group’un filosundaki Volvo çekici adedi 55’e yükseldi.

25 adet Volvo FH’ın teslimat törenine Gentaş Group adına Yönetim Kurulu Üyesi Abdulbari Çelik katılırken Volvo Kamyon adına Volvo Group Trucks Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı, Volvo Kamyon Satış Direktörü Şafak Tuğut, Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ve Volvo Kamyon Bölge Satış Temsilcisi Şerif Özatay katıldı.


Tören esnasında Gentaş Group adına açıklama yapan Abdulbari Çelik, “Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda kalitemizden ödün vermeden büyümeyi hedefliyoruz. Filomuzda Volvo Kamyon tecrübesine sahip bir firmayız. Teslim aldığımız 25 adet Volvo FH ise bizim güçlü iş birliğimizin ve memnuniyetimizin önemli bir göstergesidir. Gentaş Group olarak her alanda müşteri odaklı çalışıyor ve verimliliği arttırmayı amaçlıyoruz. İşte bu noktada, Volvo FH’lar bizim en büyük yardımcımız olacak. Yüksek performansları, sağladıkları yakıt tasarrufu ve satış sonrası servis kalitesi ile gerçekleştirdiğimiz her başarılı operasyonda Volvo kalitesi bizlere güven veriyor” dedi.

Törende Volvo Group Trucks Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Her geçen gün Türkiye’nin ekonomik yapısı daha da güçleniyor. Özellikle ticari araç sektörünün iş hacmi artıyor. Gentaş Group da yükselen bir ivme ile hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada güçlü konumunu sürdürüyor. Pek çok iş kolunu bünyesinde bulunduran Gentaş’ın, filosuna yeni kattığı FH çekiciler ile iş hacmini arttıracağı şüphesiz. Gentaş Group’un filosundaki Volvo FH çekiciler, yüksek performans ve yakıt verimliliğinin yanı sıra yük kapasitesi ve sürüş konforu ile beklentileri en iyi şekilde karşılayacaktır” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77