• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Giray Lojistik Filosunu Mercedes-Benz İle Güçlendirdi

Giray Lojistik Filosunu Mercedes-Benz İle Güçlendirdi
Mercedes-Benz Türk, Giray Lojistik’e 125 adet Mercedes-Benz Axor 1840 satışı gerçekleştirdi. Teslim edilen 125 adet Axor 1840 araç ile birlikte Giray Lojistik, filosundaki kamyon sayısını 175’e yükseltti.

Mercedes-Benz Türk, Giray Lojistik’e 125 adet Mercedes-Benz Axor 1840 satışı gerçekleştirdi. Teslim edilen 125 adet Axor 1840 araç ile birlikte Giray Lojistik, filosundaki kamyon sayısını 175’e yükseltti.


Mercedes-Benz Türk AŞ. Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine, Giray Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dalgıç, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Finansman Türk AŞ. Kamyon ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Kıvanç Sanrı, Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman Gaziantep Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Saltık, Genel Müdürü Merter Çankaya, Tüm Araçlar Satış Müdürü Devrim Bayhan ve Kamyon Satış Müdürü Özkan Yegül katıldılar.

Teslimat töreninde konuşan Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in de katkısıyla yapılan bu yeni satış anlaşmasının hem Giray Lojistik, hem Mercedes-Benz Türk için önem taşıdığını, bu işbirliğinin kalkınmaya ve istihdama da katkıda bulunduğunu dile getirdi. Bu anlaşma ile her iki firmanın kendi alanlarındaki öncü konumlarının pekiştiğini belirten Sülün, Giray Lojistik’in bir kez daha Mercedes-Benz’i tercih etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, yeni araçların Giray Lojistik’e bol kazançlar getirmesini temenni etti.

Giray Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç ise konuşmasında, Giray Lojistik olarak sektördeki faaliyetlerini sürdürürken Mercedes-Benz’in yeni çekicileri sayesinde lojistik alanında daha da güçleneceklerine inandığını, hem Mercedes-Benz kamyonlara hem de Mercedes-Benz Türk’e olan güvenlerinin bu satış anlaşmasında etkili olduğunu söyledi. Dalgıç aynı zamanda Mercedes-Benz araçların kalitesinin, yüksek 2. el değerinin, düşük yakıt ve işletme maliyetlerinin bu seçimde etkili olduğunu belirtti ve Mercedes-Benz ailesine yıllardır süren işbirliklerindeki katkıları ile müşteri odaklı yaklaşımları için teşekkürlerini iletti.





19 Eylül 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77