• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Global Ekspres Filosu Renault Trucks İle Güçlendi

Global Ekspres Filosu Renault Trucks İle Güçlendi
Global Ekspres, yaş meyve taşımacılığındaki iş hacmini Renault Trucks çekici yatırımı ile arttırıyor.

Global Ekspres yüzde 80 oranında İngiltere ve Hollanda olmak üzere Avrupa’ya soğuk zincir taşımacılık hizmetleri sunuyor. 2018 Nisan ayında Renault TrucksT serisi çekicilerini teslim alan şirket memnuniyetleri doğrultusunda yine T 520 yüksek kabin araçları tercih etti.

Renault Trucks bayisi İmam Kayalıoğulları’nın Mersin’deki merkezinde gerçekleştirilen 5 aracın teslimat töreninde Global Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Erkan, Genel Müdürü Ertan Erkan ile Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, BölgeMüdürü Abdullah İsmet Direk, Satış Sonrası Bölge Müdürü Can Satır ve İmam Kayalıoğulları Otomotiv Genel Müdürü Feridun Kısa, Satış Müdürü Sinan Karaman ile Teslimat Koordinatörü Muzaffer Aksungur bulundular.

Ertan Erkan, frigorifik taşımacılıkta yakıt tüketiminin diğer lojistik operasyonlarına göre daha yüksek olduğunu belirterek şu şekilde açıkladı; “Renault Trucks T serisi ile 100 km’de ortalama 29 litre gibi bir yakıt tüketimi elde ediyoruz ki frigorifik taşımacılık alanı için çok iyi bir değer. Bir aracımızın yılda ortalama 120 bin km yol yaptığını düşünürsek yılda tek aracın 3600 litre yakıt tasarrufu yaptığını söyleyebiliriz. Bu tasarruf da bir çekicimizin yıllık bakım-onarım maliyetlerine denk geliyor. Yani Renault Trucks çekicilerimiz, sağladığı yakıt tasarrufu ile kendi bakım-onarım giderlerini çıkartıyor. Böylece maliyet kalemlerimizden biri azalıyor”

Satın alma kararı verirken araçların tüm özelliklerini dikkatle incelediklerine değinen Ertan Erkan; “Uzun yol taşımacılığında kullanılan çekicilerin her bir teknik özelliği maliyet kalemlerini etkileyebilir. Aracın her özelliği yakıt tasarrufunda puan olarak fark ettirir. Bu nedenle satın alma kararı verilirken iyi bir fizibilite yapılmalıdır. Hem aracın hem de şirketimizin verimliliği açısından Renault Trucks T serisi beklentilerimizi çok iyi bir noktada karşılıyor” diye belirtti.

Global Ekspres, özellikle T serisi yüksek kabin çekicileri tercih ediyor. Ertan Erkan konu ile ilgili olarak; “Renault Trucks’ın yüksek kabinli T serisi, dışardan gözüktüğünden çok daha geniş ve konforlu. Sürücülerimiz kabin ve sürüş konforundan çok memnun, dolayısıyla bu memnuniyetleri operasyonlarımıza pozitif bir ivme olarak yansıyor” şeklinde dile getirdi.

Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, araçlarını kullanan firmaların her zaman destekçileri olduğuna değinerek; “Renault Trucks araçları müşterilerimiz pazarlıyor desek yanlış olmaz. Müşteri memnuniyetimiz, araçların diğer lojistik firmaları tarafından da tercih edilmesini sağlıyor. Çünkü Renault Trucks olarak her zaman satış sonrasında asıl görevimizin başladığının bilinci ile hareket ediyoruz. Aracımızı teslim etsek de o bir Renault Trucks çekici. Dolayısıyla aracımızda, müşterimizin operasyon verimliliği de bir yerde bize emanet” dedi.

 

Global Ekspres Filosu Renault Trucks İle Güçlendi Kaynak: Global Ekspres Filosu Renault Trucks İle Güçlendi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77