• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Globelink Ünimar Satış ve Pazarlama Direktörü Koray Çıtak: Verdiğimiz Hizmetleri Genişletiyoruz

Globelink Ünimar Satış ve Pazarlama Direktörü Koray Çıtak: Verdiğimiz Hizmetleri Genişletiyoruz
Kurulduğumuz günden bu yana vizyonumuz, misyonumuz ve değerlerimiz doğrultusunda lojistik ve tedarik zinciri sektöründe en iyi hizmeti sunma amacıyla kendimizi sürekli geliştirmeye devam ediyoruz.

Çalışmalarımızın karşılığını da farklı platformlarda aldığımız ödüllerde görüyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da Atlas Lojistik Ödülleri’nde, Uluslararası Hava Taşıma Firmaları (Forwarder) kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olduk. Bu noktada, elde ettiğimiz tüm başarıların Globelink Ünimar ailesinin ortak özverisi ve çalışmasının ürünü olduğunun da her daim bilincindeyiz. Değerlerimizden ödün vermeden sürdürülen bu yapı içinde hem çalışanlarımıza, hem partnerlerimize hem de çevreye saygılı bir şekilde sürdürdüğümüz büyümemizi önümüzdeki dönemde de devam ettirme hedefindeyiz.

Globelink Ünimar olarak temel felsefemiz, müşterilerimize ihtiyaç duydukları tüm alanlarda hizmet sağlamak. Bu kapsamda değişen istek ve ihtiyaçlarla birlikte biz de kendimizi hızlı bir şekilde yeniliyoruz. Bu yıl hayata geçirdiğimiz ve önümüzdeki yıl içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız projeler arasında bizleri özellikle heyecanlandıran birkaç örneği de paylaşmak isterim. Önümüzdeki dönemde e-ticaret lojistiği özelinde yaptığımız çalışmalara hız vereceğiz ve Globelink Ünimar güvencesini bu alana da taşıyacağız.

Halihazırda sunmaya devam ettiğimiz bozulabilir ürün taşımacılığı çözümlerimizi yeni coğrafyalara ve yeni ürün gruplarına erişecek şekilde genişletmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda özellikle Adana Havalimanı’na açmayı planladığımız ofisimiz ile bölgenin taleplerine daha hızlı cevap vermek istiyoruz.

Karayolu servislerimizde Türkiye içerisinde yurtiçi parsiyel dağıtım ağımızı genişletirken Fransa’ya gerçekleştirdiğimiz düzenli karayolu parsiyel taşımacılık servisimiz ile paydaşlarımıza hizmet sunmayı devam ediyoruz. Denizyolu çözümlerimizde ise organizasyon yapımızda yaptığımız değişikliklerle oluşturduğumuz yeni departmanımızla Kuzey Afrika’nın tamamına hızlı, güvenilir ve esnek çözümler üretmeyi planlıyoruz.

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77