• BIST 8719.9
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0969
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Globelink Ünimar’dan Bozulabilir Ürün Taşımacılığı

Globelink Ünimar’dan Bozulabilir Ürün Taşımacılığı
Globelink Ünimar, lojistik taşımacılık metotları içerisinde önemli bir yere sahip olan bozulabilir ürün taşımacılığı, hassas ürünlerin uygun koşullarda zarar görmeden teslimatlarının gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Globelink Ünimar, bozulabilir ürün taşımacılığı çözümleri ile dünyanın birçok bölgesine lojistik hizmeti sunuyor. 

Türkiye’nin köklü lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, farklı ürün türlerine ve müşteri taleplerine yönelik lojistik hizmeti vermeye devam ediyor. Karayolu, denizyolu ve havayolu taşımacılığı başta olmak üzere entegre lojistik hizmetleri sunan Globelink Ünimar, hassas ürünlerin lojistiği için bozulabilir ürün taşımacılığı hizmetlerini sürdürüyor.

Bozulabilir ürün taşımacılığı, uygun ısı ve nem gibi iklimlendirme koşullarında taşınmaması durumunda bozulabilen ürünlerin soğuk zincirin kırılmadan lojistiğinin gerçekleştirilmesini sağlıyor. Dünya genelinde bozulabilir ürün taşımacılığının üst sınırlarını belirlemek ve tedarik zinciri çözümlerini geliştirmek amacıyla kurulan Perishable Logistics Network’ün (PLN) kurucu üyeleri arasında yer alan Globelink Ünimar, raf ömrü sınırlı olan ürünlerin lojistiğinin hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Soğuk zincirin korunması önemli

Soğuk zincir, bozulabilir ürünlerin lojistiğinin gerçekleştirilmesinde önemli bir yere sahip. Hassas ürünlerin tazeliğini kaybetmeden varış noktasına ulaşabilmesi için  teslimat ve sevkiyatının doğru iklimlendirme özelliğine sahip olan taşıma kapları içerisinde uçak, konteyner veya araçlarla gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Bozulabilir ürün taşımacılığında zamanla yarışıyoruz

Globelink Ünimar Hava Kargo Direktörü Banu Mankut

Bozubilir ürün taşımacılığı ile ilgili açıklamada bulunan Globelink Ünimar Hava Kargo Direktörü Banu Mankut, Globelink Ünimar olarak müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına yönelik farklı türlerde taşımacılık hizmetleri veriyoruz. Bu hizmetlerin başında ise lojistik sektöründe büyük öneme sahip olan bozulabilir ürün taşımacılığı geliyor. Bozulabilir ürün taşımacılığı dünyanın bir ucundan diğer ucuna ürünlerin hızlı bir şekilde tazeliğini kaybetmeden varış noktasına iletilmesini sağlıyor. Bu kapsamda taze ya da dondurulmuş sebze ve meyve; taze ya da dondurulmuş et ve balık, bitkiler, çeşitli çiçekler ve yumurta başta olmak üzere birçok ürünü güvenli bir şekilde müşterilerimizin istediği her noktaya ulaştırıyoruz.

Soğuk zincirin ürün sevkiyatından teslimatına kadar olan süreçte bozulmaması en önemli kriterlerden bir tanesi. Hassas ve raf ömrü kısıtlı ürünlerin lojistik operasyonlarını gerçekleştirirken uluslararası standartlara uygun paketleme ve depolama hizmetlerini gerçekleştiriyor, ürünlerin özelliklerine uygun araç ve konteynerleri kullanıyoruz. Bozulabilir ürün taşımacılığında zamanla yarışıyoruz. Sunduğumuz hizmetler ile bir orkideyi, tonlarca taze meyve ya da sebzeyi, et, balık ve dondurulmuş gıda gibi hassas ürünleri istenilen her lokasyona hızlı ve güvenli biçimde ulaştırmak mümkün. En kısa zamanda ürünlerin tazeliğinden ödün vermeden müşterilerimizin lojistik ihtiyaçlarını karşılamış oluyoruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77