• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Haliloğlu’nun Treylerde Tercihi Otokar Oldu

Haliloğlu’nun Treylerde Tercihi Otokar Oldu
Otokar, Gaziantep’in önemli lojistik firmalarından biri olan Haliloğlu Lojistik’e satışı İmamkayalıoğulları tarafından gerçekleştirilen 17 adet Iceliner ve 36 adet Tırliner olmak üzere toplamda 53 adet treyler teslim etti.

Otokar, Gaziantep’in önemli lojistik firmalarından biri olan Haliloğlu Lojistik’e satışı İmamkayalıoğulları tarafından gerçekleştirilen 17 adet Iceliner ve 36 adet Tırliner olmak üzere toplamda 53 adet treyler teslim etti. Böylelikle Otokar, 2014’ün seri 1 numaralı ilk treylerini teslim etmiş oldu.


7 Şubat 2014 Cuma günü İstanbul’da düzenlenen teslimat törenine törenine Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy, Treyler Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler, Haliloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Ercan, Genel Müdürü Zafer Azgın, İmamkayalıoğulları Bayi sahibi Hasan Mazıcıoğlu ve Genel Müdürü Ahmet Daşar katıldı.

Düzenlenen teslimat töreninde konuşma yapan Otokar İç Pazar satış Müdürü Murat Tokatlı Haliloğlu’nun yeni lojistik yatırımında Otokar’ı tercih etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Türkiye lojistik sektörünün emin adımlarla ve hızla büyüyen, Gaziantep bölgesinin köklü firmalarından Haliloğlu Lojistik’in yeni araç alımında güvenilirlik, sağlamlık ve kalite özelliklerini birarada sunan Otokar semi-treylerlerini tercih etmesinden büyük mutluluk duyduk. Haliloğlu Grup bünyesinde yer alan Haliloğlu Lojistik Güneydoğu Anadolu bölgesinin en önemli nakliyat ve lojistik firmalarından biri. Haliloğlu’nun yeni araç alımında Otokar’ı tercih ederek bu alanda yaptığı filo yatırımlarında artık yola bizimle devam edecek olması bize gurur veriyor” dedi.

Tokatlı: “2014’te treyler satışlarında yüzde 100 büyüyeceğiz”


Bu yıl 51’inci yıl içine giren Otokar’ın treyler faaliyetlerinin 30’uncu yılını geride bıraktığını hatırlatan Tokatlı, treyler sektörünün Otokar için çok önemli olduğunu kaydederek, “Otokar olarak müşteri ihtiyaçlarına uygun üretim yapıyoruz. Her geçen gün ürün ailemizi genişletiyoruz. Güneydoğu Anadolu bölgesi bizim için oldukça önemli bir bölge. Biz de ürün ailemize bu bölgenin şartlarına uygun ve kullanıcılardan gelen taleplere göre şekillenmiş ürünler ekliyoruz. Kullanıcılarımız bizi uzmanlığımız ve treyler sektöründeki bilgi birikimimiz için tercih ediyorlar” diye konuştu.

Piyasa beklentisinin 2014 yılı için genellikle düşüş trendinde olduğunu fakat Otokar’ın bunun aksine treyler pazarında ciddi hedefleri bulunduğunu açıklayan Tokatlı, “2014 yılında geçtiğimiz yıla oranla treylerde yüzde 100 büyüme hedefimiz var.  Geçtiğimiz yıl 768 adet treyler satmıştık bu sene bin 500 adetlik satış hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

ADR ciddi fırsat olmakla birlikte satışlarda henüz etkilerini görmediklerini belirten Tokatlı, trene yüklenebilen treylerlere talebin arttığını ve ciddi sipariş aldıklarını vurgulayarak Otokar’ın bu alandaki çalışmalarını tamamladığını söyledi.

Ercan: “Kalite ve yüksek ikinci el tercihimizde etkili oldu”

Haliloğlu Grup hakkında bilgi veren Haliloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Ercan ise “1999 yılında kurulan ve son 4 yıldır Türkiye’nin ilk 1.000 ihracatçı firması arasında yer alan Haliloğlu Grup olarak filomuzda 355 adet çekici ve treyler bulunuyor. 350 adet öz varlık aracımızın, 80 adedi frigorifik treyler, 160 adedi tenteli treyler ve 110 adedi ise kara tankerlerinden oluşuyor. Haliloğlu Grup olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek adına Gaziantep, İzmir, Silopi ve Kuzey Irak’ta ofislerimiz bulunuyor” dedi.

Otokar’ın treyler alanında konusunun uzmanı bir şirket olduğunu belirten Ercan, Otokar’ı, uzun yıllara dayanan deneyimi, satış sonrası hizmet yaygınlığı ve ürünlerinin ikinci el avantajı nedeniyle tercih ettiklerini kaydetti.


7 Şubat 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77