• BIST 9530.47
  • Altın 2473.305
  • Dolar 32.4969
  • Euro 34.7695
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Hanlar Lojistik’in Tercihi Tırsan Oldu

Hanlar Lojistik’in Tercihi Tırsan Oldu
Tırsan, Adapazarı Fabrikasında, teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Tırsan, uluslararası taşımacılığın öncü firmalardan Hanlar Lojistik’e 10 adetlik Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride teslimatı gerçekleştirdi.

Tırsan’dan uluslararası taşımacılığın öncü firmalardan Hanlar Lojistik’e 10 adetlik Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araç teslimatı gerçekleştirdi.

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla sektöre yön veren ve lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden Tırsan, Hanlar Lojistik’e 10 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler teslim etti.

Teslimat törenine; Hanlar Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Cantürk, Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Tırsan Treyler Satış Temsilcisi Can Acar katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Cantürk, “2004 yılında İzmir'de kurulan 18 yıllık bir firmayız, müşteri talep ve ihtiyaçlarının sürekli değiştiği, teknolojinin hızla geliştiği, bilginin ekonomik boyutunun artığı günümüz rekabet ortamında, sunduğumuz ve sunacağımız taşımacılık ile ilgili talep ve beklentileri en üst kalite karşılamak temel ilkemiz. Firma olarak, yurt içi ve yurt dışı taşımalarımızda temel amacımız araç filomuzu ve hizmet yelpazemizi genişleterek, müşterilerimizin isteklerine eksiksiz cevap vermektedir. Bundan dolayı, araç yatırımlarında ilk tercihimiz her zaman Tırsan olmuştur. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçları operasyonlarımızın esnekliğini destekler şekilde tasarlanmış ve en kaliteli sağlam şekilde üretilmiştir. Araçlar, yük güvenliğini tam sağlıyor, yükleme ve bağlama sırasında da esneklik sunuyor. Böylece operasyonel işlerimizde maksimum verimlilik sağlıyoruz, yurt içi ve yurt dışındaki iş ortaklarımıza hızlı ve kaliteli hizmet sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç da teslimat töreninde bir konuşma yaparak, “Hanlar Lojistik’e teslimatını gerçekleştirmiş olduğumuz Tırsan Perdeli Multi Ride araçları, çift süspansiyon sistemi ile ayarlanabilir beşinci teker yüksekliğine sahip olup farklı çekicilerde de kullanılabilmektedir. Bu sayede müşterimiz, operasyonlarında esneklik ve verimlilik sağlayabilecektir. Treylerde bulunan patentli K-Fix yük bağlama sistemi sayesinde iş ortağımız, yüklerini güvenli şekilde taşıyabilecektir. Öte yandan aracın şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde araç, 10 yıl pas yürümezlik garantisi altındadır. Hanlar Lojistik ile sürdürdüğümüz başarılı iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inancımız tam” dedi.

Hanlar Lojistik’in Tercihi Tırsan Oldu

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77