• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Hilal Trans Filosunu DAF İle Güçlendirdi

Hilal Trans Filosunu DAF İle Güçlendirdi
Hilal Trans Uluslararası Nakliyat, FiloTIR Araç Satış ve Kiralama AŞ.’den kiralamasını yaptığı 15 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 18 adet Yeni Nesil Perdeli Mega Semi-Treyleri Tırsan Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim aldı.

Hilal Trans Uluslararası Nakliyat, FiloTIR Araç Satış ve Kiralama AŞ.’den kiralamasını yaptığı 15 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 18 adet Yeni Nesil Perdeli Mega Semi-Treyleri Tırsan Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim aldı.


Törene Hilal Trans Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Küçükçakır ve FiloTIR Satış Sorumlusu Bahadır Demir katıldı. İbrahim Küçükçakır yaptığı konuşmada, “Tırsan bizim için her şeyden önce bir yol arkadaşı ve iş ortağıdır. Tırsan araçlarının ikinci el değerinin yüksekliği, işletme maliyetlerinin minimum seviyede olması, sorunlarımıza kısa zamanda çözüm sunabilmesi nedeni ile treyler olarak filomuzda her zaman Tırsan ürünlerini görmek bizi memnun etmektedir” diye konuştu.

İbrahim Küçükçakır, FiloTIR ile 15 adet DAF XF çekici ve 18 adet Yeni Nesil Perdeli Mega kiralaması yapma nedenlerini şu şekilde aktardı: “FiloTIR hizmetinin bize sağlamış olduğu avantajlar oldukça fazla; finans zorluğu yaşamadan araçları kiralayabilmemiz, araçların sigortalı olması, tüm bakım onarım masraflarının FiloTIR’a ait olması çok önemli avantajlardır. DAF bizim bu yola çıkarken ilk başladığımız markadır. Dünyaca tanınmış bir marka olduğu için tabi ki filomuzda DAF araçlarının olmasını her zaman istiyoruz.”


12 Aralık 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77