• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

IAA TRANSPORTATION 2024'te Otobüsler ve Sürdürülebilir Taşımacılık Gündemde

IAA TRANSPORTATION 2024'te Otobüsler ve Sürdürülebilir Taşımacılık Gündemde
IAA TRANSPORTATION 2024 Fuarı, yük taşımacılığı ve lojistiği bir araya getirerek otobüs konusunu öne çıkaracak. 17-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleşecek fuar, 2022'ye göre katılımcıların büyük ilgisini çekiyor.

Almanya'nın Hannover kentinde 17-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan IAA TRANSPORTATION 2024 Fuarı, yük taşımacılığı ve lojistiği bir araya getirerek otobüs konusunu öne çıkaracak. Katılımcıların şimdiden büyük ilgi gösterdiği fuarda, Paris iklim hedeflerine ulaşma amacı güdülüyor.

Fuarın amacının Paris iklim hedeflerine ulaşmak olduğunu belirten Alman Otomotiv Endüstrisi Birliği (VDA) Genel Müdürü Jürgen Mindel, “Bu, ticari araç endüstrisinin tüm alanlarındaki şirketlerin sürdürülebilir mobiliteye yönelik yenilikçi ilerlemelerinin sergilenebileceği bir platform gerektiriyor. Özellikle otobüs endüstrisi için, kendi planlarımızla planlıyoruz. IAA TRANSPORTATION kapsamındaki alanda en yeni ürünlerin yanı sıra şarj çözümleri ve otonom sürüş testleri de görülebilecek, şehirlerde sürdürülebilir ve dijital hareketliliğe yönelik çözümler böylece tüm ziyaretçi ve katılımcılar tarafından yakından gösterilebilecek ve test edilebilecek” dedi.

Otobüs tema parkına ev sahipliği yapan bir sergi salonu

Fuar kapsamında otobüs endüstrisine özel bir tema parkı da yer alacak. Ziyaretçiler, otobüs oturma yerleri, park ve yeşil alanlar ile bağlantı seçenekleri ve test sürüşleri gibi çeşitli özellikleri doğrudan test etme fırsatı bulacaklar.

Mindel, “Yolcu ve yük taşımacılığı, kamu hizmetlerinin ve dolayısıyla insanların bir arada yaşamasının temel ihtiyaçlarının önemli yönleridir. Metropollerde ve kırsal alanlarda arzı sağlarlar. Bunun sürdürülebilir ve dijital olarak nasıl tasarlanabileceğini IAA TRANSPORTATION'da sergilemek istiyoruz” diye konuştu.

Yeni konsept ayrıca otobüs ve ulaşım sektöründeki firmalar için de karlı olacak. Merkezi bir otobüs kampüsü danışma alanı olarak planlandı ve şirketler çeşitli konulardaki en iyi uygulama örneklerini alacaklar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77