• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

İMS Lojistik Genel Müdürü Mustafa İmrak: Lojistik Sektörü 2020’de Büyük Bir Sınav Verdi

İMS Lojistik Genel Müdürü Mustafa İmrak: Lojistik Sektörü 2020’de Büyük Bir Sınav Verdi
Lojistik, yaygın adıyla nakliye sektörü, herhalde tarihsel olarak en sıra dışı yıllarından biri yaşadı. Çin'de başlayan COVİD-19 salgını ülkeler ve kıtalar arası ticareti, ulaşımı bir anda 150 yıl öncesine götürecek kadar olumsuz etkiledi.

Şüphesiz tüm dünya gibi sektör olarak da salgına hazırlıksız yakalandık; ama kısa sürede pandemi koşullarına göre önlemler alan, dünya ölçeğinde de hizmet üretmeye devam eden ilk sektör olduğumuzu da söylemek abartılı olmaz.

Türkiye'de virüsün görülmeye başlandığı Mart ayından itibaren sağlık başta olmak üzere hayatın her alanını ilgilendiren, hizmetleri topluma ulaştıran lojistik sektörünün önemi bir daha adeta altı çizilircesine anlaşılır hale geldi. 2020 yılı içinde bütün lojistik sektörü mensupları en azından sağlık emekçileri kadar fedakarca bir çalışma yürüttü. Geride bıraktığımız yıl lojistik hizmetinin hem varlığını sürdürdüğü hem kendini koşullara göre yenilediği bir yıldı.

Biz İMS lojistik olarak, pandemiye rağmen faaliyetlerimizin kalitesini ve hızını düşürmeden sürdürdük. Bütün personelimizin, çalışma alanlarımızın, araçlarımızın pandemi koşullarına göre hazır hale getirdik. Önlemlerimiz aynı şekilde devam edecek. Şüphesiz 2020'yi geride bırakmamız o yılın sıkıntılarını geride bırakmak demek olmuyor. Ekonomik ve toplumsal hayatta yaşadığımız sorunlar olduğu gibi devam ediyor. Yine de daha yeni bir yıla girmek, taze umutlarla hareket etmenin her zaman için işareti olmuştur. 2021 yılının tüm insanlığa olduğu gibi sektörümüze de güç getirmesini umut ediyoruz. Aslında bizim sektörümüzün varlığı, tüm dünya milletleri arasındaki alışverişin en önemli taşıyıcısıdır. Dolayısıyla bütün devletlerin hem salgınla mücadeleyi sürdürdüğü hem lojistik hizmetlerini kolaylaştırıcı uygulamaları 2021'de daha etkin hale getirmesi en büyük beklentimizdir. IMS Lojistik olarak 2020'yi iyi bir sınav olarak gördük ve başarıyla geride bırakmak için önemli bir gayret sarf ettik.

Ödül alarak bu başarımızın tescil edilmesi bizim için ayrı bir gurur oldu. Yeni yılın tüm meslektaşlarımıza bol kazanç ve başarılar kazandırdığı bir yıl olmasını dilerim.

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77