• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Işıklar Group Renault Trucks’ın Yeni Evo Gücünü Seçti

Işıklar Group Renault Trucks’ın Yeni Evo Gücünü Seçti
Işıklar Group bünyesinde hizmet veren Antaş Proje, yeni Renault Trucks C EVO serisinin Türkiye’deki ilk sahibi oluyor.

Işıklar Group, aile üyesi Antaş Proje Taşımacılığı’nın ağır nakliye ve proje taşımacılığı operasyonları için on adet Renault Trucks yeni C EVO 520 6x4 alımı ile filosunu güçlendirdi. Son altı yıldır düzenli olarak Renault Trucks C çekicileri kullanan Işıklar, C EVO serisi ile yine yenilikleri takip ediyor.

Ağır yük ve proje taşımacılığı faaliyetlerini sürdüren Işıklar Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Işık, yeni alımlarıyla ilgili olarak; “Her lojistik hizmetinin zorlukları vardır ama bizim yükümüz ağır. Sıra dışı yüklerin lojistiğini gerçekleştirmek, süreçleri de sıra dışı hale getiriyor.  Uzun zamandır Renault Trucks C serisi çekicilerin dayanıklılığı kadar yakıt tasarrufu ve sürücü konforundan memnunuz ancak EVO serisi daha da fark yaratacak” dedi.

Antaş Proje, Işıklar Group bünyesinde enerji, inşaat, altyapı alanlarında proje taşımaları ve ağır yük nakliyesinde gabari dışı yüklerin taşımacılık hizmetlerini sürdürüyor. Bu denli zorlu yüklerde aracın dayanıklılığına dikkat çeken Sedat Işık; “Büyük projelerin en zorlu kısımlarından biri de nakliye. Tüm iş süreçlerinin iyi yönetilmesi için ağır yük lojistik operasyonlarının sorunsuz ve zamanında yürütülmesi çok önemli. Burada en büyük iş, bizler kadar araçlarımıza düşüyor. Bu nedenle her zaman en gelişmiş ve donanımlı araçları tercih ediyoruz” diye belirtti.

Işıklar Group Renault Trucks’ın Yeni Evo Gücünü Seçti

Dayanıklılık, taşıma kapasitesi, çekiş gücü, sürüş konforu, düşük yakıt tüketimi ve satış sonrası hizmetleri ile Renault Trucks C serisinin ağır yük nakliyesinde büyük talep gördüğünü gözlemlediklerini belirten Işıklar Group Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Işık ise; “Yeni EVO serisinin bu anlamda çıtayı daha da yukarı taşıyacağını söyleyebiliriz. Düşük kilometreler de yapsak taşıma kapasitesi ve çekiş gücü kadar sürücü konforu ve yakıt tasarrufu önemli. Araçları iyi tanıdığımız için yeni modellerin sadece yakıt tasarrufu değil tüm özellikleri ile işletim maliyetlerimize katkı sağlayacağını ön görüyoruz” şeklinde açıkladı.

Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, araçların zorlu çalışma koşullarına rağmen sorunsuz ve yüksek verimlilikte taşımacılık operasyonları için geliştirildiğine değindi; “Renault Trucks yeni C EVO serisi 6x4 çekicilerimiz, 100 tona kadar ağır taşımacılık alanında faaliyet gösteren müşterilerimizin yükünü hafifletiyor. 520 beygir gücündeki bu çekicilerimiz, ağır taşımacılık projelerinin her türlü yol ve arazi şartlarındaki tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanım ve özelliklere sahip. Ekstra dayanıklılık ve güvenlik sağlayan, güçlü bir şasisi bulunuyor. Dolayısıyla aracın teknik özellikleri ve satış sonrası hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimizin operasyon verimliliğini arttırırken kilometre ve ton başına maliyetlerini minimize ediyoruz.”

Işıklar’ın yeni Renault Trucks C EVO çekicileri tercihlerinde yine satış sonrası hizmetlerden memnuniyetleri etkili oluyor. Sinan Işık, bu konuda; “İlk aldığımız araçlar, çok ağır ve zorlu yüklere rağmen sadece rutin bakımları yapılarak operasyonlarına sorunsuz devam ediyor. Yakın zamanda araçlarımızın birinde beklenmeyen bir arıza durumu yaşandı. Normalde tamir süreci bir haftayı bulabilecekken, arıza tespit ve giderilmesinin 12 saat içinde gerçekleştirilmesi sağlandı ve aracımız yoluna devam etti. Bu denli hızlı ve zamanında müdahaleler bizler için hayati önem taşıyor” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77