• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

İstanbul Park İnşaat’a 10 Adet Mercedes Axor 1840 LS

İstanbul Park İnşaat’a 10 Adet Mercedes Axor 1840 LS

RESMİ ve özel kurumlara yönelik hafriyat işleri yapan İstanbul Park İnşaat Turizm Ltd. Şti. 6 Temmuz 2012 günü İstanbul Habibler’de bulunan Kınalılar Damper tesislerinde gerçekleştirilen bir törenle 10 adet Axor 1840 LS aracını teslim aldı. Araçlarda üstyapı olarak kullanılacak Kınalılar Damper marka damperlerin teslimatı da aynı zamanda gerçekleştirildi.


Teslimat törenine; İstanbul Park İnşaat Turizm Ltd. Şti. sahibi Muammer Akıncı, araçların satışını gerçekleştiren Mengerler Ticaret Türk A.Ş yetkilileri Cihan Ekinci, Bilal Çatı, Burak Özbayrak, Erdinç Dinç ile Kınalılar Damper firmasının sahibi Ali Kınalı katıldı.


Törende açıklamalarda bulunan İstanbul Park İnşaat’ın sahibi Muammer Akıncı Mercedes Axor 1840 LS’i tercih etmeleri ile ilgili; araçların ikinci el değerinin yüksek olması, işletme maliyetlerinin düşük olması ve Mercedes araçların piyasada rüştünü ispat etmiş kaliteli araçlar olmasına dikkat çekti. Hayatında sahip olduğu ilk otomobilin de Mercedes olduğunu vurgulayan Muammer Akıncı, ilerleyen

dönemde de Mercedes ile çalışmayı sürdürmek istediklerini belirterek yatırımlarına ve araç alımlarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Teslimatla ilgili olarak konuşan Mengerler Ticaret Türk A.Ş yetkilileri ise İstanbul Park İnşaat satış projesinde firmanın elinde bulunan farklı bir markaya ait 13 adet aracın TruckStore aracılığıyla alınarak

değerlendirildiğini ve böylece firmaya paket hizmet verildiğini dile getirdiler.


Mengerler Ticaret Türk A.Ş yetkilileri 2012 yılının ilk 6 ayını kapsayan döneminde şatış hedeflerini tutturduklarını ifade ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77