• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Isuzu Tora İle Vites Büyütüyor

Isuzu Tora İle Vites Büyütüyor
İçinde bulunduğu segmentte en çok satan kamyon olma özelliğini yıllardır koruyan Isuzu, yeni kamyonu Tora ile bir üst segmente geçerek vites büyütüyor.

Anadolu Isuzu, Tora ile Türkiye taşımacılık sektörüne olan pozitif katkısını arttırarak devam ediyor. Isuzu’nun Türkiye’de ilk kez bir model ismi kullanarak piyasaya sürdüğü Tora, Japonca’da kaplan anlamına geliyor. 5.2 litrelik 205 beygir gücündeki Isuzu motoru ile Tora, 4 silindirli 637 Nm tork üreten Isuzu motoru ile yakıtta cimri performansta cömert.

Kemikli ve dayanıklı şasesi ve optimum dingil mesafeleri ile uzun ve kısa olmak üzere iki versiyon olarak piyasaya sunulan Tora, farklı sektörlerin kullanımına ve değişkenlik gösteren beklentilerine rahatlıkla cevap verebilecek çeşitli üst yapıların montajına uygun şekilde tasarlandı.

Sınıfının en yüksek taşıma kapasitesine sahip Isuzu Tora, uzun versiyonu ile 15 bin 370 kg azami yüklü ağırlık (A.Y.A.) ve 10 bin 930 kg net taşıma kapasitesine sahipken, kısa versiyonu ile 15 bin 700 kg  A.Y.A. ve 11 bin 340 kg net taşıma kapasitesine olanak sağlıyor.

Tora 15 Europaleti rahatlıkla taşıyor

Tora’nın uzun versiyonuna 6.5 metreye kadar kasa uygulanabiliyor. Bu şekilde havaleli mal taşıyan birçok segmentin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak Tora, 15 Europaleti rahatlıkla taşıyor. Bu özelliği ile canlı hayvan taşımacılığından mevye ve sebze taşımacılığına, gıda taşımacılığından mobilya taşımacılığına kadar birçok segmente hitap edebilecek. Tora’ nın 12 Europalet yük alabilen kısa versiyonu ise çöp kamyonu, itfaiye aracı, yol süpürme aracı gibi kamu hizmetlerine oldukça uygun. 

Klimanın standart olarak sunulduğu yeni modelde, güvenlik özellikleri de üst seviyede düşünülmüş. ABS (Kilitleme Önleyici Fren Sistemi), ASR (Anti Patinaj Sistemi) ve EBL (Elektronik Fren Güç Dağıtım Sistemi) gibi önemli güvenlik sistemleri ile donatılan Tora’ da,  aracın aktif güvenliğini rakipsiz kılan (LDWS)  şerit değiştirme uyarı sistemi kullanıldı. İstenmedik şekilde şeritten çıkma nedeniyle oluşan kazaların önlenmesine yardımcı olacak sistem, yollarda uzun süreler geçiren sürücülere sürüş güvenliği sunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77