• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Isuzu’nun Novo Lüx Teslimatları Devam Ediyor

Isuzu’nun Novo Lüx Teslimatları Devam Ediyor
Isuzu Novo serisinin, “Okul Paketi” adı altında özel olarak üretilen Novo Lüx araçlarında teslimatlar devam ediyor. Isuzu Novo Lüx midibüsler yeni okul servisi yönetmeliğine uygun olarak üretildi.

Anadolu Isuzu, okul servisi yönetmeliğine uygun olarak üretilen Isuzu Novo kullanıcılarıyla buluşmaya devam ediyor.

Avrupa’ya en fazla okul servisi ihracatı yapan ve kendi segmentinde fabrika üretim güvencesine sahip tek marka olan Anadolu Isuzu, bu istikrarını dünyanın en güvenli okul servisiyle devam ettiriyor. 10 yılı aşkın süredir Türkiye’de hizmet verenNovo serisi midibüslerin iç ve dış özellikleri, kapsamlı müşteri araştırmaları neticesinde son halini aldı. Okul taşımacılığını daha güvenli bir hale getirmeyi amaçlayan yeni okul servisi yönetmeliği kapsamında zorunlu hale gelen iç ve dış güvenlik kameraları, sensörlü koltuklar, 3 noktalı ayarlanabilir emniyet kemerleri, araç takip sistemi, şeffaf camlar ve kapı güvenlik sistemi gibi donanımlar, artık Isuzu Novo serisi araçlarda “okul paketi” adı altında ve fabrika çıkışlı olarak sunuluyor.

Türkiye’deki yeni okul aracı yönetmeliğiyle birlikte Ar-Ge çalışmalarını hızlandıran Anadolu Isuzu, öğrencilerin daha güvenli ve konforlu seyahatleri için 6 önemli noktada geliştirme yaptı.Bu geliştirmelerin ilki araç içinde ve dışında yer alan güvenlik kameraları oldu. Araç içinde yer alan güvenlik kameraları; öğrencilerin servis aracına biniş ve inişlerinde, tüm koltukları gören konumda yer alırken, dış mekandaki 360 derecelik görüş sağlayan kamera ise şoförün trafikte daha güvenli manevra yapmasını sağlıyor. Yeni donanım paketiyle birlikte araç içi ve dışına ait görüntü kayıtlarına en az 30 gün boyunca ulaşma imkanı da sunuluyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77