• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 21 °C

Iveco Ankara Bayii Özgözde’ye Kamudan Takdir

Iveco Ankara Bayii Özgözde’ye Kamudan Takdir
Iveco Ankara yetkili satıcısı ve servisi Özgözde Otomotiv, yolcu güvenliğini ve konforunu arttırmak adına yeni dolmuş tanımı çalışmalarında destek veriyor.

Iveco Ankara yetkili satıcısı ve servisi Özgözde Otomotiv, yolcu güvenliğini ve konforunu arttırmak adına yeni dolmuş tanımı çalışmalarında destek veriyor. Araç teknik bilgileri, çizimler, yasal hükümler, uygunluklar, olası problemler gibi hususlarda çalışmalarda bulunan Özgözde, verdiği destek nedeniyle takdir gördü.


Yeni dolmuş tanımının belirlenmesi ile ilgili olarak yapılan çalışmalar içerisinde yer alan Iveco Ankara yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv, Ankara Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği, Şoförler Odası ve Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası ile birlikte çalışmalarda yer aldı.


Konu ile ilgili olarak kamu yetkilileri ile beraber düzenlenen toplantıda Özgözde Otomotiv Ankara Satış Müdürü Göktan Güçlü şunları söyledi: “Bizim de yaklaşık 3 yıldan bu yana görüşümüz ve çalışmalarımız yeni tanıma en uygun araçların nasıl olabileceği yönündedir. Amaç, yolcu güvenliğini ve konforunu arttırmak olmuştur. Yeni tanımın yasalaşmasıyla beraber araçların performansları ve sundukları güvenlik imkanları daha da önemli olacaktır. Biz bu inançla bir takım kurum ve kuruluşlara yeni tanımın gerekliliği, araçların uygunluğu ve bu değişikliğin hem yolcular hem de esnaf açısından yararlı olacağı hususlarında somut destekler sağladık. Çeşitli toplantılarda görüş beyan edip, yapılan müzakerelerde danışmanlık yaptık. Araç teknik bilgileri, çizimler, yasal hükümler, uygunluklar, olası problemler ve bunların nasıl giderilebileceği gibi hususlarda yardımcı olmaya çalıştık. Özgözde olarak bu çalışmalarımızın karşılığında takdir ediliyor olmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz.”

Ankara Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacıbekir Gani, oda yöneticileri ile dolmuşun yeniden tanımlanması konusuna destek veren AKP Çankırı Milletvekili İdris Şahin, TBMM İstanbul Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Feyzullah Kıyıklık, Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanı Hamza Altıntaş’ın hazır bulunduğu toplantıda Özgözde Otomotiv de günün anısı olarak plaket takdim etti.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77