• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Iveco Avrupa Otomotiv Fuarında İkili Enerji Konseptini Tanıttı

Iveco Avrupa Otomotiv Fuarında İkili Enerji Konseptini Tanıttı
Iveco, alternatif çekiş sistemi ve Daily’nin birkaç yeni modeliyle 11-20 Ocak tarihleri arasında Brussels Expo’da gerçekleştirilen 91’inci Avrupa Otomotiv Fuarı’na katıldı.

Iveco, alternatif çekiş sistemi ve Daily’nin birkaç yeni modeliyle 11-20 Ocak tarihleri arasında Brussels Expo’da gerçekleştirilen 91’inci Avrupa Otomotiv Fuarı’na katıldı.

Sürdürülebilir hareketlilik, Iveco standının ve bir elektrikli, bir doğalgazlı olmak üzere beş yeni aracın ana temasıydı. Ayrıca Eylül ayında Hannover’de uluslararası tanıtımı yapılan yeni Iveco İkili Enerji konsepti de ilgi çeken diğer önemli konsept oldu.  Konsept, melez dizel hafif bir aracın şasisi üzerinde tanıtıldı. 10 Ocak’ta gerçekleşen uluslararası basın toplantısında da Iveco araçlarının sürdürülebilir hareketlilik özellikleri hakkında bilgi verildi.

Iveco sürdürülebilir hareketlilik için artan taleplere dair yeni teknolojileri geliştirmeye ve araştırmalar yapmaya yönelik bağlılığını yineledi. Artık hafif ticari araçlar, bulundukları duruma göre güç kaynakları arasında geçiş yapabilecekler.

Sistem iki farklı çekiş sistemi üzerine kurulu: İlki elektrikli, sıfır emisyonlu ve düşük gürültülü; ikincisi ise (termo-elektrik) melez, uzun yolculuklar ya da şehir dışı için ideal. Bu sistem, sıfır emisyon alanlarında ve şehir dışı yollarda yüksek enerji verimliliğine erişmek için tasarlandı: Sistem sayesinde yakıt tüketimi ve karbondioksit salınımları dizele oranla yüzde 25 daha az.

Ekolojik ve güvenilir; Brüksel’de sergilenen Daily araçlarının karakteristik özelliklerini yansıttı. Lojistik ihtiyaçları karşılayan; ürünlerin veya insanların, hem şehir içinde hem de şehir dışında taşınması için uygun, bir elektrikli bir de doğal gazlı seçeneği olmak üzere beş Iveco Daily fuar süresince sergilendi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77