• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Iveco Bayii Günlas Otomotiv’in Teslimatları Sürüyor

Iveco Bayii Günlas Otomotiv’in Teslimatları Sürüyor
Iveco’nun Antalya bayisi Günlas Otomotiv teslimatlarını sürdürüyor.

Iveco’nun Antalya bayisi Günlas Otomotiv teslimatlarını sürdürüyor. Son 3 ayda 32 adet çekici teslimatı gerçekleştiren firma son olarak Ersoy Kardeşler’e Iveco Stralis Hi-Way teslimatı gerçekleştirdi.


Hi-way lansmanının yapıldığı 2013 yılı Ağustos ayından beri yaptıkları teslimatlar ile ilgili bilgi veren Günlas Otomotiv Ağır Vasıta Satış Müdürü Hamdi Kotay, 2009 yılından bu yana sürdürdükleri çalışmaların sonucu ve yansıması olarak bölgenin en önemli nakliye firmalarının Iveco markasını tercih etmelerindeki sırrın karşılıklı güven olduğunu söyledi.

Müşterilerin araç yatırımı yaparken bazı kriterleri çok önemediklerini vurgulayan Kotay, bu kriterleri şu şekilde açıkladı: “Bunlardan en önemlileri aracın kullanım maliyetinin düşüklüğü, satış sonrası servis hizmetinde markanın her zaman yanında olduğunu hissetmesidir. Iveco, uzun yıllardan bu yana gelen bilgi ve tecrübesini Euro 5 araçlarda da göstermiş, nakliyede ana giderin akaryakıt gideri olduğunun bilinciyle pazarın en az yakıt tüketen araçlarını pazara sunmuştur. Bizler de Günlas Otomotiv ekibi olarak bu ürünleri müşterilerimize en iyi şekilde anlatmaya çalıştık.Müşterilerimizin bizlere ve markaya olan güveniyle de 3 aylık periyotta 32 adetlik satış rakamına ulaştık.”

Kotan, Günlas Otomotiv personeli olarak Iveco Trucks markasını en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirtti.

Günlas Otomotiv’in araç satışı gerçekleştirdiği bir diğer marka da Ersoy Kardeşler oldu. Ersoy Kardeşler yatırım için Iveco Stralis Hi-Way çekciyi tercih etti. Teslimat töreninde bir konuşma yapan Ersoy Kardeşler ’den Mehmet Ersoy, araçların özellikle kullanım maliyetlerine dikkat çekerek, yeni Stralis Hi-way 460 Beygir Iveco araçların diğer markalara göre yakıt tasarrufunda yüksek avantaj sağlaması yanında 3 yıl 450 bin kilometre garantisiyle ve servis avantajıyla kullanım aşamasında maliyetleri minimize ettiğini belirtti.

4 Aralık 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77