• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Iveco Bayii Özgözde Otomotiv’in Teslimatları Sürüyor

Iveco Bayii Özgözde Otomotiv’in Teslimatları Sürüyor
Iveco Bursa yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv bir günde 3 firmaya toplam 56 araç teslim etti. Reis Temizlik; 11 adet Eurocargo ve 2 adet Daily 7 ton çöp aracı, Karacan Temizlik 13 adet Eurocargo ve 15 adet Daily çöp aracı, Gürnak Nakliyat ise 13 adet Euro

Iveco Bursa yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv bir günde 3 firmaya toplam 56 araç teslim etti. Reis Temizlik; 11 adet Eurocargo ve 2 adet Daily 7 ton çöp aracı, Karacan Temizlik 13 adet Eurocargo ve 15 adet Daily çöp aracı, Gürnak Nakliyat ise 13 adet Eurocargo ve 2 adet Stralis’i filosuna kattı.  


Filosuna toplam 13 adet Iveco marka araç ekleyen Reis Temizlik firma sahibi İsmail Coşkuner, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, AB normlarına uygun olan araçların, yakıt tüketiminden memnun olduklarını kaydederek, “Eurocargo’nun dar alanlarda manevra kabiliyeti yüksek” dedi.

Toplam 28 araç teslim alan Kara-can Temizlik Satınalma Müdürü Emrah Elmas ise şunları söyledi: “Iveco araçları; düşük yakıt tüketimi, sağlamlığı, her hacme uygun çöp taşıma araçlarının bulunmasından ve özellikle temizlik işlerinde kullanılacak araçların tamamının tüm donanımlara sahip olmasının sağladığı avantajlardan dolayı aldık” dedi.

Aynı gün 15 araç teslim edilen Gürnak Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Güven ise uzun yıllardır otomotiv sektöründe tutarlı ve kaliteli hizmet anlayışını ilke edinmiş olan Gürnak’ın kalitesini tüm sektörlerle paylaşmak üzere araç filosunu Iveco ile genişletime kararı aldığını açıkladı.

Iveco Eurocargo araçları düşük yakıt tüketimi, sağlamlık ve dayanıklılığı, farklı boylardaki orijinal aks mesafeleri ile her türlü taşımacılığa uygun hacimlerde kasa ölçüleri yanında periyodik bakım aralıklarının uzunluğundan dolayı tercih ettiklerini kaydeden Güven, “Uzun vadede yolumuza Iveco ile devam ederek, filomuzu daha da güçlendirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Özgözde Otomotiv tarafından satışı gerçekleşen toplam 56 aracın teslimatı Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu tarafından yapıldı. Törende; Iveco Araç Filo ve Özel Satışlar Müdürü Erkan Erşin ve Iveco Yetkili Satıcısı Özgözde Bursa Genel Müdürü Ercan Arslan ve Satış Müdürü Arkın Mendi de hazır bulundu.

Törende konuşma yapan Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu, dünyanın en büyük motor üreticilerinden biri olan Iveco’nun, filolara sunduğu alternatif motor seçenekleri, farklı ölçülerdeki orijinal dingil mesafeli araçları, farklı şasi boyları ve yüksek hacimli kasa ölçüleri ile işe göre araç konseptini Türkiye’ye getirdiğini belirtti.

Kurşunoğlu, araç yatırımında Iveco markasını seçen firmalara teşekkürlerini ileterek birer plaket takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77