• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Iveco Daily Afrika Kıtasında 1 Milyon Kilometrelik Yol Yaptı

Iveco Daily Afrika Kıtasında 1 Milyon Kilometrelik Yol Yaptı
Geçtiğimiz üç yıl boyunca her gün, bir Iveco Daily Güney Afrika’dan Namibya’ya uzanan bin kilometrelik bir yolculuk yaptı.

Yapılan bu yolculuk, yakın zamanda bir milyon kilometreyi geçti. Bu rekor mesafe, Iveco’nun hafif ticari araçlarının sağlamlığını bir kez daha kanıtladı.


Güney Afrika’da yaklaşık 30 araca sahip toplam 13 müşteri, Iveco’ya bir milyon kilometreyi geçtiklerini bildirdi. Bu sayı, Ay ve Dünya arasındaki mesafenin (400 bin kilometre) iki katı ve Dünya’nın etrafını 25 kez dolaşmaya eşdeğer (40 bin kilometre). Iveco Daily’nin minibüs versiyonu her yeri asfaltlanmamış, yüksek dikkat gerektiren yollarda her gün inanılmaz mesafeler kat ediyor.

Daily, bu şekilde güçlü ve güvenilir bir araç olduğunu kanıtlıyor, fakat tüm bunların ötesinde aracın yedi haneli sayacı onun dayanıklılığının en büyük göstergesi. Aracın çelik destekli şasisi, yapısal sertlik sağlarken -özellikle Afrika gibi zor yerlerde- yıpranma ve aşınmaya karşı koruma sağlıyor. Bağımsız ön süspansiyon ve dayanıklı arka dingiller araca yol koşullarını mükemmel bir biçimde absorbe etme kabiliyeti ve direksiyonda doğrusal hassaslığı sağlıyor.

Başarısındaki sır, devamlı gelişmesi ve DNA’sını oluşturan güvenilirlik, verimlilik ve çok yönlülüğü sürdürmesi. ‘Doğası gereği güçlü’; Daily’nin 4x4 versiyonu yakın zamanda bir tanıtım turu düzenledi; bu turda Güney Afrika, Svaziland, Mozambik, Zimbabve, Botsvana ve Namibya’dan geçti. Araç, bu ülkelerdeki ana bayilere de uğradı.

Daily4Africa girişimi, aracın Afrika kıtasındaki kimliğini tanıtmak adına oluşturuldu, ayrıca Iveco’nun geçen yıl sayısız uluslararası etkinlikte dikkat çektiği yol güvenliği, doğru sürüş konusu da ihmal edilmedi. Iveco geçen yıl New Holland Agriculture ve Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) ile beraber FIA’nın organize ettiği Yol Güvenliği kampanyasına da katılmıştı.


31 Ocak 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77