• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Iveco HI-Way Egemen Antrepo’nun Tercihi Oldu

Iveco HI-Way Egemen Antrepo’nun Tercihi Oldu
Egemen Antrepo, araç yatırımında 2013 yılının çekicisi Iveco HI-Way’i tercih etti. Iveco ile 30 adetlik anlaşma imzalayan firma, düzenlenen tören ile araçların ilk partisi olan 3 adet Iveco HI-Way’i teslim aldı.

Egemen Antrepo, araç yatırımında 2013 yılının çekicisi Iveco HI-Way’i tercih etti. Iveco ile 30 adetlik anlaşma imzalayan firma, düzenlenen tören ile araçların ilk partisi olan 3 adet Iveco HI-Way’i teslim aldı.


Faaliyetlerine 2002 yılında başlayan ve filosunda toplam 47 adet araç bulunan Egemen Antrepo, 30 adetlik Iveco HI-Way yatırımı yaptı. Satışı Günlas Otomotiv Tic. Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilen araçların ilk partisi olan 3 adet araç, Egemen Antrepo Yönetim Kurulu Başkanı İlker Köken, Başkan Yardımcısı Mehmet Köken’in hazır bulunduğu bir tören ile Günlas Otomotiv Tic. Ltd. Şti. Ağır Vasıta Satış Müdürü Hamdi Kotay tarafından teslim edildi.

Törende konuşma yapan İlker Köken, “Çalışma şartlarımızın ağır oluşu yolumuza Iveco ile devam etme kararı aldırdı. Yaptığımız iş gereği hem dayanıklı, hem düşük yakıt sarfiyatlı, hem de bakım maliyetleri uygun araçlara ihtiyaç duyuyoruz. Iveco bu beklentimizi tamamen karşılıyor. Pedalsız otomatik ZF Euro Tronic şanzıman ve reterdar özellikle talep edilen unsurların başında geliyor. Ayrıca bize hizmet eden şoför arkadaşlarımıza da rahat bir ortam sağlayan ferah, geniş ve rahat bir araç oluşu alım kararımızı pekiştirdi. Iveco servislerinin dünyada ve Türkiye’de çok yaygın olması ve servis hizmetlerinin uygun fiyatları da Iveco tercihimizde etkili oldu” diye konuştu.

Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu ise Egemen Antrepo Hiz. Beton Harf. İnş. Nak. Tur. Tic. Ltd. Şti’ne yeniy tercihini Iveco’dan yana kullandıkları için teşekkür etti. Yeni Iveco araçların otomatik şanzıman ile yakıt tüketimini ciddi anlamda düşürdüğünü dile getiren Bursalıoğlu, Iveco’nun yıllardır bilinen sağlamlığı, dayanaklığı ve satış sonrası hizmetlerdeki üstünlüğü ile 2013 ve devam eden yıllarında en çok tercih edilen markalardan biri olacağını ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77