• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Iveco Karaman Beton’a 4 Adet Stralis Teslim Etti

Iveco Karaman Beton’a 4 Adet Stralis Teslim Etti
Iveco Otomotiv, Karaman Beton’a 4 adet Stralis teslim etti. Iveco Otomotiv Samandıra Genel Merkezinde düzenlenen teslimat törenine Karaman Beton adına Genel Müdür Selamet Karaman, saha sorumlusu Ziya Tiryaki, Iveco Otomotiv Genel Müdür Ömer Bursalıo

Iveco Otomotiv, Karaman Beton’a 4 adet Stralis teslim etti. Iveco Otomotiv Samandıra Genel Merkezinde düzenlenen teslimat törenine Karaman Beton adına Genel Müdür Selamet Karaman, saha sorumlusu Ziya Tiryaki, Iveco Otomotiv Genel Müdür Ömer Bursalıoğlu ve Ağır Satış Yöneticisi Alper Akbay ile Iveco Araç Ağır Vasıta Müdürü Tayfun Karahasan katıldı.


Selamet Karaman teslimatta yaptığı konuşmasında, “Çalışma şartlarımız çok ağır, gerçekleştirdiğimiz bu yatırımla yolumuza Iveco ile devam etme kararı aldık, bizim yaptığımız iş hem dayanıklı, hem düşük yakıt sarfiyatlı ve bakım maliyetleri uygun araçlara ihtiyaç göstermekte. Iveco bu beklentilerimizi karşılamakta, Debriyaj pedalsız otomatik ZF EuroTronic şanzıman ve retarder özellikle talep ettiğimiz en önemli unsurlar olmuştur. Ayrıca satış sonrası hizmetleri konusunda servisinin yakınlığı, uygun fiyatlar tercihimizde önemli etken olmuştur” açıklamasını yaptı.

Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu, Karaman Beton firmasına yeni yatırım tercihlerini Iveco‘dan yana kullandıkları için teşekkür etti. Bursalıoğlu, yeni Iveco araçların otomatik şanzıman ile yakıt tasarrufunu ciddi oranda düşürdüğünü belirtti. Bursalıoğlu,  Iveco’nun yıllardır bilinen sağlamlık, dayanıklılık ve satış sonrası hizmetlerinin kalitesi ile İveco’nun 2013 yılında en çok tercih edilen markalardan biri olacağını söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77