• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

Iveco MotoGP 2013 ve Yamaha Factory Racing Takımının Sponsoru Oldu

Iveco MotoGP 2013 ve Yamaha Factory Racing Takımının Sponsoru Oldu
Dört yıldır MotoGP’de Kamyon ve Ticari Araç destekçisi olan Iveco dünya motosiklet şampiyonasıyla ortaklığını yeniliyor.

Dört yıldır MotoGP’de Kamyon ve Ticari Araç destekçisi olan Iveco dünya motosiklet şampiyonasıyla ortaklığını yeniliyor.


Rekabetle dolu yeni sezonun başlangıcı 7 Nisan günü Katar’ın başkenti Doha yakınlarındaki Losail International Circuit’te yapıldı. Şampiyona 10 Kasım’da İspanya’daki Valencia’da yapılacak yarışla tamamlanacak. Deneyimli sürücüler, on üç ülke, dört kıtada yapılacak on sekiz yarışta mücadele verecekler.

29 Haziran 2013’te yapılacak yarışın başlığı olan Iveco TT Assen 2013, Iveco’nun Assen yarışındaki başlık sponsorluğunu gösteriyor. Şirket, 29 Eylül 2013’te İspanya’da yapılacak Aragón yarışında da başlık sponsorluğunu tekrarlayacak ve yarış, resmî olarak Gran Premio IVECO de Aragón olarak adlandırılacak.

Iveco, Moto GP’nin organizatörü ve ticarî haklarını elinde tutan Dorna Sports’a olan desteğini 2013’teki bu yarışlarda da sürdürecek. Şirket, İspanyol kuruluşa Daily vanlardan dört adet ve Iveco’nun ağır sınıf kategorisinin lideri olan yeni Stralis Hi-Way kamyonlarından 13 adet verecek. Güvenilirliği ve sağlamlığıyla bilinen Iveco araçları, bu yarış sezonu boyunca donanımların, malzemelerin, ofislerin ve mobil workshopların taşınmasında kullanılacak.

2013 Sezonunda Iveco, Yamaha Factory Racing Team ile olan ortaklığını da yenileyecek. Iveco, motosikletlerin, ofislerin, mobil workshopların ve Yamaha Factory Racing ekibinin taşıması için dördü Hi-Way kabinli yedi adet yeni Stralis kamyon ve bir adet Daily van ile takımı destekleyecek.

Iveco’nun spor dünyasına aktif katılımı, biri Dorna Sports diğeri Yamaha Factory Racing olmak üzere iki önemli ortaklıkla desteklendi. MotoGP gibi saygın spor etkinliklerine katılarak, Iveco, güvenilirlik, kendini hedeflere ulaşmaya adama ve takım çalışması prensiplerini göstermiş oldu.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77