• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Iveco Stralis NP İle Mavi Koridor Rallisi’nde Yerini Aldı

Iveco Stralis NP İle Mavi Koridor Rallisi’nde Yerini Aldı
Iveco, Rusya ve Türkiye arasındaki Mavi Akım doğal gaz boru hattını tanıtmayı amaçlayan “Mavi Koridor 2019” rallisinde yer aldı. Iveco, sıvılaştırılmış doğal gaz ile çalışan iki Stralis NP çekiciyi gerçekleşen rallinin başlangıcında sergiledi.

Iveco’nun Stralis NP 460 modeli, 2018 Düşük Karbonlu Kamyon unvanına sahip, pazardaki sürdürülebilirliği en yüksek araç ve en zorlu uzun mesafe görevlerini yerine getirmek için sürdürülebilirlik, performans, verimlilik ve uzun menzili birleştiren, tüm görevlere uygun tasarlanan yeni nesil otomatik vitese sahip tek doğal gazlı ağır kamyon serisi. Yeni boru hatlarıyla sağlanan doğal gazdan yararlanacak, taşımacılık firmaları için ideal olan araç, bu etkinlik için mükemmel de bir sembol.

Mavi Koridor Rallisinin başlangıç etkinliğinde doğal gaz endüstrisinin temsilcileri, taşımacılık şirketleri, otomotiv üreticileri, yetkililer, uzmanlar ve gazeteciler, doğal gazın ulaşımda kullanılmasının teknolojik ve yasal unsurlarını ve bu yakıt türünün çevresel, ekonomik ve sosyal faydalarını tartışmak için bir araya geldiler.

Mavi Koridor Rallisinin güzergâhı, sembolik olarak Kuzey Akımı 2 ve Türk Akımı gaz boru hatlarının başlangıç ve bitiş noktalarını bağlıyor ve Avrupa pazarının gelişmekte olan doğal gazla taşımacılık alanına dikkatleri çekiyor. Ralli, pazardaki gaz ihtiyacı Türk Akımı gaz boru hattı aracılığıyla sağlanacak olan Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul’da başladı. Ralli, İstanbul’dan sonra Balkanlar, İtalya, Belçika ve Avusturya’dan geçerek 20 Eylül’de Kuzey Akımı 2’nin Avrupa tarafında bitiş noktası olan Almanya’nın Lubmin beldesinde sonlanıyor. Seremonide, meşale, sembolik olarak rallinin Rus bölümünün katılımcılarına geçecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77