• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Iveco Trabzon’da Yeni Yetkili Servisini Açtı

Iveco Trabzon’da Yeni Yetkili Servisini Açtı
Iveco, Trabzon’daki yetkili servisinin yeni tesislerinin açılışını gerçekleştirdi. Armutçuoğlu Yetkili Servisi markanın tüm ürün yelpazesine hizmet sunacak. Törene müşteriler, Iveco yönetimi ve çalışanları katıldı.

1994’te kurulan ve 1997’den beri Iveco yetkili servisi olarak hizmet veren Armutçuoğlu, yaptığı yatırımla 22 yıllık tesisini yeniledi. Yeni tesis 2 bin 900 metrekaresi kapalı olmak üzere 4 bin 600 metrekarelik bir alana sahip. Mevcut tesisde aynı anda 4 adet araca hizmet verilebilirken yeni tesiste aynı anda 7 adet araca hizmet verilebiliyor. Kaporta kısmında da yeni bir boya fırını var. Trabzon’u iç kentlere bağlayan yol üzerine kurulu tesis lojistik operatörleri için ideal bir konumda.
 

Açılış konuşmasında tesisin sahibi Necati Armutçuoğlu şunları söyledi; “Trabzon bölgesine 22 yıldır hizmet ediyor olmaktan gurur duyuyoruz, müşterilerimizi ve Iveco markasını daha iyi desteklemek için bu yeni ve modern tesislere yatırım yaptık. Bu bağlamda personel sayımızı da gelecek yıl 25’ten 35’e yükselteceğiz.”
 

Iveco Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tansu Giz yaptığı konuşmada,“Iveco, Türkiye’de hızlı büyüyen bir marka ve pazar payımız son 9 yılda ikiye katlandı. Bugün ülkede 3,5 ton ve üzeri kamyon segmentinde yüzde 8’li pazar payımızla üçüncü markayız. Armutçuoğlu gibi teknik servislerin başarımıza etkisi, katkısı büyüktür. Daima müşterilerimize yakın olmayı hedefliyoruz, ihtiyaç duydukları araçları sağlıyor, en iyi servis hizmetini sunuyoruz. Necati Armutçuoğlu ve ailesine Iveco’ya olan güvenleri ve bu modern tesise yaptıkları yatırımları için teşekkür ederim, tüm Iveco ailesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

Tören sırasında Iveco yöneticileri Yıldırım Tanılkan ve Tansu Giz, Necati Armutçuoğlu’na anısal bir plaket sundu. Kurdele kesme töreni ve resmî açılışta müşteriler de yoğun katılım gösterdi. Kurdele kesme törenine Iveco yetkilileri, Necati Armutçuoğlu ve ailesi, Ortahisar belediye başkanı, milletvekilleri katıldı.

Iveco Trabzon’da Yeni Yetkili Servisini AçtıIveco Trabzon’da Yeni Yetkili Servisini AçtıIveco Trabzon’da Yeni Yetkili Servisini Açtı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77