• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 19 °C

Iveco Yeni Daily 2014’ü Tanıttı

Iveco Yeni Daily 2014’ü Tanıttı
Yakında piyasaya sunulacak olan Iveco Daily serisinin üçüncü nesil araçları, Torino’da tanıtıldı.

Yakında piyasaya sunulacak olan Iveco Daily serisinin üçüncü nesil araçları, Torino’da tanıtıldı.


Iveco Daily serisinin üçüncü nesil araçları, Haziranın ilk haftasında Torino’da tanıtıldı. Türkiye’de 2014 yılının sonunda satışına başlanacak olan Yeni Daily, 2015’in başında Asya Pasifik bölgesindeki pazarlara ve Doğu Avrupa pazarlarına da kademe kademe sürülecek.

Önceki modellerin başarısını bir adım ileriye taşıyan yeni araçlar, mükemmelliğin ve son teknoloji yeniliklerin bir araya gelmesiyle ortaya çıktı. Daily bugüne kadar dünyada 110 ülkede 2,6 milyon adetin üzerinde satışa ulaştı.

Profesyonel taşımacılık şirketlerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tamamıyla yeniden tasarlanan Yeni Daily, Iveco’nun şasi kabini segmentindeki liderliğini güçlendirip panelvan segmentinde güçlü bir rekabete imza atarken ergonomi, sürüş konforu, sürülebilirlik ve yol tutuşu alanlarında da çıtayı yükseltiyor. Kısacası müşterilere iki yönlü bir avantaj sunuyor.

Binek otomobil performansı kamyon sağlamlığı

Yeniden tasarlanan Yeni Daily 2014, DNA’sının bir parçasını oluşturan klasik merdiven gövdeli şasisini koruyor ve şasi kabini versiyonuna ünlü serinin karakteristik özellikleri olan kuvveti, dayanıklılığı, çok yönlülüğü ve oldukça esnek gövde yapısını ekliyor.

Bileşenlerin yüzde 80’inin yeniden tasarlandığı bu yeni mimari, tek tekerli panelvan segmentinde Daily’nin performansını sınıfındaki en iyi seviyeye çıkarıyor, böylece binek araçlardaki sürülebilirlik ve konforun yanında kategorisindeki en iyi yük taşıma kapasitesine ve verimliliğine sahip olmuş oluyor.

Daha uzun dingil mesafesine ve kısaltılmış arka uzantıya sahip yeni mimari, Daily’nin dar alanlardaki müthiş çevikliğinden ödün vermeden mükemmel bir yol tutuş performansı sunuyor. Uzun dingil mesafesi, binek arabalardakine benzer aerodinamiğiyle aracın performansını daha da artırıyor.

3,3 ve 7 ton arasında değişen GVW, 3000 ve 4750 mm arasında değişen dingil mesafesi ve 6190 mm’ye kadar çıkan toplam araç uzunluğuyla şasi kabini modelleri pazardaki en geniş seçenekleri sunuyor. Yeni Daily şasi modeli, sınıfında 4700 kg’a kadar çıkan kullanılabilir yük taşıma kapasitesine sahip tek araç olmasıyla da öne çıkıyor. Ön ve arka akslardaki maksimum yük değerleri de kategorinin en tepesinde yer alıyor.

Sıkıştırılmış Doğalgaz (CNG) motorla da sunulabilen Yeni Daily, Iveco’nun sektördeki ürün yelpazesini güçlendiriyor. Bu en geniş ve eşsiz ürün serisinde doğalgaz ile çalışmak üzere modifiye edilmiş gerçek dizel motorlar kullanılırken, dizel versiyonların güç, tork ve geçiş tepkisi ile birlikte bakım masrafları açısından dizel benzeri sürüş performansını koruyor.


10 Haziran 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77