• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Iveco’dan Antalya’ya Yeni Tesis

Iveco’dan Antalya’ya Yeni Tesis
Iveco, 27 Nisan’da açılışını gerçekleştirdiği Antalya yetkili servisi Samko’nun yeni tesisi ile Antalya ve bölgesindeki varlığını güçlendirdi.

Iveco’nun Türkiye’deki en eski yetkili servislerinden biri olan Samko Otomotiv sürekli olarak kendini yenileyerek ağır vasıta segmentine daha iyi hizmet verebilmek için Antalya-Burdur karayolu üzerinde yeni bir tesis yatırımı gerçekleştirdi.

Düzenlenen açılış töreninde Samko Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Oktar şunları söyledi; “Biz Iveco’nun güçlü geleceğine inanıyoruz ve bugün yeni tesisimizi Iveco’nun en yeni ürünleri tanıtarak açmaktan mutluluk duyuyoruz. 2 bin 200 m2’si açık alana sahip olan tesis bin 950 m2 kare kapalı alana sahip olup, toplamda 4 bin m2’ye oturmaktadır. 850 m2 servis alanı ile aynı anda 15 araca hizmet verebilecek kapasitede. Tesis de 27 kişi çalışıyor.”

Törende konuşma yapan Iveco Araç Genel Müdürü Yardımcısı Tansu Giz ise şunları söyledi; “ Biz Iveco Türkiye olarak hızlı büyüyen bir markayız son 9 yılda pazar payımız iki mislinden fazla büyümüştür. Bugün Türkiye’de 3,5 ton ve üstü kamyon segmentinde yüzde 7,8 Pazar payı 3’üncü markayız. Iveco’nun yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde Samko’nun  gördüğünüz yeni, modern tesisini hizmete sunuyoruz. Amacımız hem ürün hem hizmet anlamında tüm gücümüz ile  müşteriye daha yakın olmak. Ben Samko ailesine bu modern tesisi inşa ederek Iveco’ya olan inançlarını gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Samko ile işbirliğine giderek burada tecrübeli ekibi ile başarılı bir satış faaliyeti yürüten Ege bölgesi bayimiz Şahinler Otomotiv’e de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Törende Iveco genel müdür yardımcısı Tansu Giz, Samko ortaklarına günün anısına bir plaket takdim etti.

Iveco’dan Antalya’ya Yeni TesisIveco’dan Antalya’ya Yeni Tesis

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77