• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Iveco’dan Asur Lojistik’e 10 Adet S-WAY Çekici Teslimatı

Iveco’dan Asur Lojistik’e 10 Adet S-WAY Çekici Teslimatı
2022 yılına yenilenen ürün yelpazesi ile giren Iveco, Asur Lojistik’e satışını gerçekleştirdiği 10 adet S-WAY çekici teslim etti.

Iveco İstanbul bayi Genpar Otomotiv, Asur lojistik firmasına satışı gerçekleşen 10 adet S-WAY çekilerin teslimatını gerçekleştirdi. Asur Lojistik Iveco S-WAY’leri filosunda bulunan araç sayısını arttırarak filoyu geliştirmek ve güçlendirmek amaçlı olarak satın aldı.

Teslimatı gerçekleşen S-WAY’ler 13 lt 530 Bg Euro 6E serisi motorlara tam Hi-tronix retarder özellikli şanzımana ve çok gelişmiş, sürtünme direnci ve güçlü motor, otomatik şanzımanla uyumlu düşük sunan tek redüksiyonlu 2.31 tahvil oranlı arka akslara sahip. 3650 mm dingil mesafesine sahip 4x2 çekicilerin çeki tablası yüksekliği 1100 cm.

Teslimatları tamamlanan araçlar için Iveco Genpar Otomotiv’in Bağcılar merkezinde düzenlenen törene; Genpar Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ayaz, Genpar Satış Kordinatörü Bahri Üçüncü, Iveco Ağır Vasıta Satış Geliştirme Müdürü Tayfun Fıçıcı, Genpar Otomotiv Ağır Vasıta Bölge Satış Yöneticisi Oğuzcan Suvatlar ve İdol Transport ve Asur Lojistik Yöneticisi İdris Dündar katıldı.

Töreninde konuşma yapan İdol Transport ve Asur Lojistik Yöneticisi İdris Dündar: “Uluslararası taşımacılık ve ticaret alanında hizmet veriyoruz. Mardin kökenli bir firmayız. Firma merkezimiz İstanbul. Türkiye’den tüm batı Avrupa ülkelerine yönelik taşıma hizmeti veriyoruz. İhracat yüklerimizin önemli bir bölümü İngiltere’ye yönelik tekstil ürünleri. Tekstil taşımalarında gereken esnekliği sunabilmek için seferlerimizde RO-RO yerine kara yolunu tercih ediyoruz. Yükümüzün korunması için römork tercihimiz Tırsan TALSON. Iveco’yu tercih etmemizin en önemli nedeni filoya geçen yıl katılan Iveco marka araçtan yakıt tüketimi ve performanslarından memnun olmamızdır.

Iveco’dan Asur Lojistik’e 10 Adet S-WAY Çekici Teslimatı

Ayrıca Iveco’ların Euro 6E serisi olması İngiltere ve özellikle Londra bölgesinde şehir merkezine girişlerin emisyona göre düzenlenmiş olması tercihimizde önemli etkenler arasında. Genç, atak ve prensipli çalışmaya önem veren bir firma olarak yolumuza devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Genpar Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ayaz ise yaptığı konuşmadan: “Iveco 3.5 tondan başlayan dağıtım, uzun yol ve inşaat serilerini kapsayan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Bu ürünleri müşterilerimiz hizmetine sunmaktan mutluyuz satış ve satış sonrası hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Yeni dönemde Iveco Genpar olarak yapacağımız yeni yatırımlarla müşterilerimize ve markamıza daha fazla destek olacağız.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77