• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Iveco’dan Mars Logistics’e Dev Teslimat

Iveco’dan Mars Logistics’e Dev Teslimat
Mars Logistics, araç yatırımında Iveco markasını tercih ederek 200 adet Stralis Hi-Road aracı filosuna kattı.

Iveco İstanbul yetkili satıcısı İstanbul Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 200 adet Stralis Hi-Road arac Istanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen tören ile Mars Logistics’e teslim edildi.

Teslimat törenine, Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu, Taşımacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Bilgili, Karayolu ve Demiryolu Taşımacılığı Genel Müdürü Ali Tulgar, Satınalma ve İdari İşler Müdürü Şevket Erkan Şar, Kurumsal İletişim Yönetmeni Kader Özal, Iveco Türkiye’den Yönetim Kurulu Üyesi Maurizio Manera, Pazarlama ve Ürün’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tansu Giz ve Teknik Hizmetler Genel Müdür yardımcısı Mustafa Er katıldı.

Mars Logistics ile yapılan bu önemli anlaşma, kuvvetli bir rekabetin yaşandığı pazarda Iveco Türkiye’nin 2008’deki kuruluşundan bu yana imzalanan en büyük anlaşma oldu. Bu anlaşma, şirketin ülkedeki büyüyen başarısını; hafif ve ağır araçlarda artan pazar payını yansıtıyor.

Törende konuşan Iveco Otomotiv genel müdürü Ömer Bursalıoğlu, “Bu başarı, Iveco’nun büyük filo pazarına girme ve daha güçlü bir oyuncu olma stratejisi için de bir kilometre taşı. Bu amaçla şirket, marka değerini göstermek, hafif ve orta segmentte elde edilen nüfuzu ağır segmente ulaştırmak için girişken bir yaklaşım benimsedi” dedi.

Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu ise yaptığı konuşmada, “Mars Logistics olarak filomuzu büyütürken her zaman Iveco Otomotiv gibi sektörün en iyileri ile çalıştık. Iveco markasının sunduğu yüksek teknolojiyle donatılmış araçların filomuza değer katacağına ve kusursuz hizmet kalitemizi yükselteceğine inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde de ihtiyaçlarımız doğrultusunda filo yatırımlarımızı sürdürmeyi planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77