• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

IVECO’nun Antalya’daki Yeni Yetkili Satış ve Servis Noktası ANTOTO Oldu

IVECO’nun Antalya’daki Yeni Yetkili Satış ve Servis Noktası ANTOTO Oldu
IVECO, 2021’e önemli bir işbirliğine imza atarak girdi. IVECO, Antalya ve çevresinde 17 yıldır hizmet veren ANTOTO ile 3S Yetkili Satıcı ve Servis sözleşmesi imzaladı.

Pandemi şartlarına ayak uyduran ve yetkili nokta sayısını hız kesmeden artıran IVECO, 2021’e ANTOTO ile online ortamda 3S Yetkili Satıcı ve Servis sözleşmesi imzalayarak girdi. Pandemi dolayısıyla açılış töreni düzenlemeyen IVECO ve ANTOTO, bunun yerine yerel radyoda, basın ve açık hava reklam alanlarında tesislerinin açılışını yoğun bir iletişim kampanyasıyla duyuracak.

Hikmet Göksoy: “Antalya Çevresinde 17 Yıldır Hizmet Veriyoruz”

Online olarak gerçekleştirilen imza töreninde bir açıklama yapan ANTOTO ortaklarından Hikmet Göksoy, ANTOTO olarak Antalya çevresinde 17 yıldır hizmet verdiklerini hatırlatarak, “Müşterilerimizi ve IVECO markasını desteklemek için bu tesisimize yatırım yaptık. Bu iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Hakkı Işınak: 2021 Yılına Heyecan İle Başladık

IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak; “2021 yılına Antalya gibi önemli bir ilimizde yeni bir bayi ile başlamanın heyecanını yaşıyoruz. IVECO olarak Türkiye’de hızlı büyüyen bir markayız. ANTOTO gibi tecrübeli iş ortaklarının başarımıza etkisi, katkısı büyük olacaktır, hayırlı olmasını dilerim” dedi

Yıldırım Tanılkan: “Pazar Payımızı 9 Yılda İkiye Katladık”

IVECO Türkiye Bayi Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Tanılkan ise,“ Pazar payımızı 9 yılda ikiye katladık. Türkiye’de 3.5 ton ve üstü kamyon pazarında yüzde 7’lik pazar payı ile 3. Sıradayız. Antalya bu doğrultuda bizim için büyük önem taşıyor. IVECO’nun 2021 mottosuna uygun olarak daima müşterilerimize yakın olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

ANTOTO’nun 3S Tesisinde Aynı Anda 10 Araca Hizmet Verilecek

ANTOTO hafif, orta ve ağır vasıta segmentlerindeki 3S tesis yatırımıyla tüm IVECO araçları için müşterilere satış hizmeti verecek. Tesiste yapılacak tadilatların bitmesine müteakip, Mart sonunda Servis ve Parça desteği de sağlanmaya başlanacak. ANTOTO, yaptığı yatırımla 17 yıllık tesisini yeniliyor. Yenilenen tesis 1462 metrekaresi kapalı olmak üzere  9460 metrekarelik bir alana sahip. Tesiste aynı anda 10 adet araca hizmet verilebilecek. Antalya’yı komşu kentlere bağlayan yol üzerinde kurulu tesis, lojistik operatörleri için de ideal bir konumda bulunuyor. 

IVECO’nun Antalya’daki Yeni Yetkili Satış ve Servis Noktası ANTOTO Oldu

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77