• BIST 8748.65
  • Altın 2242.596
  • Dolar 32.3344
  • Euro 35.1496
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Karmak İnşaat Volvo Trucks İle Filosunu Genişletti

Karmak İnşaat Volvo Trucks İle Filosunu Genişletti
Volvo Trucks Türkiye distribütörü Temsa İş Makinaları, maden sektöründe faaliyet gösteren Karmak İnşaat’a 10 adet Volvo FMX 8x4 460 HP ve 10 adet Volvo FMX 6x4 460HP olmak üzere 20 adet Volvo kamyon satışı gerçekleştirdi.

Karmak İnşaat’ın Balıkesir sahasında gerçekleşen teslimat törenine Karmak İnşaat’tan firma sahipleri Erdoğan Karaman, Şevki Karaman, Şener Karaman, Temsa İş Makinaları’ndan Saha Satış Müdürü Ender Baykalmış, Satış Sonrası Yöneticisi Görkem Argun ve Temsa İş Makinaları’nın İzmir Yetkili Satıcısı Özmutlubaş’tan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş ve Satış Direktörü Engin Demirel katıldı.

Teslimat töreninde konuşma yapan Karmak İnşaat’tan firma sahibi Erdoğan Karaman, şunları dile getirdi, “VolvoTrucks satış sonrası hizmetlerine verdiği önem, müşterilerine gösterdiği özel ilgi ile firmamızın yapmış olduğu tercihin doğruluğunu ispatlamıştır. Bu sonuç bizlere alım yaparken değil kullanırken kâr etme ilkesini doğrulamıştır. Satış ve Satış Sonrası Hizmetler ile ilgili tüm süreçlerde her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen Temsa İş Makinaları ve Özmutlubaş ailesine teşekkür eder, beraberliğimizin daim olmasını dilerim.” 

Özmutlubaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş ise müşterilerinin çözüm ortağı olarak çalışan Temsa İş Makinaları’nın yetkili satıcısı ve servisi olmaktan duydukları gururu dile getirerek “Karmak İnşaat’ın Volvo Trucks’ı tercih etmesinden dolayı çok mutluyuz. Bu alımın uzun dönemli iş birliğine vesile olmasını diliyorum” dedi. 

Temsa İş Makinaları’ndan Saha Satış Müdürü Ender Baykalmış, teslimat töreninde “Temsa İş Makinaları olarak müşterilerimizi uzun soluklu iş ortakları olarak görüyoruz ve onlara uçtan uca çözümler sunuyoruz. Karmak İnşaat ile bu bağlamda oluşturduğumuz ilişkimiz ve onların filolarını güçlendirmek için Volvo Trucks markasını tercih etmeleri mutluluk verici” şeklinde konuştu.
 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77