• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Kässbohrer Bitüm Tankeri Müşterilerinden Tam Not Aldı

Kässbohrer Bitüm Tankeri Müşterilerinden Tam Not Aldı
Türkiye’nin ilk ADR mevzuatına uygun Bitüm Tankerini üreten Kässbohrer, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yenilendi.

Yenilenen Kässbohrer Bitüm Tankeri, 12-13 Haziran 2015 tarihlerinde Batman’da düzenlenen organizasyonda, kullanıcıları ve basına tanıtıldı. Tırsan Diyarbakır bayisi Gelecek Otomotiv de etkinlikte tam kadro yerini aldı.

Yapılan etkinlikte Tırsan Diyarbakır bayisi Gelecek Otomotiv tarafından, merkezi Batman olan Özhancan Petrol firmasına 5 adet Kässbohrer Bitüm Tankeri satışı gerçekleştirmiştir.

Tırsan’ın Kässbohrer marka ürettiği tüm tankerlerin gövde malzemeleri, tamamen otomatik kontrollü kaynak makineleri ve tamamı sertifikalı uzman kaynakçılar tarafından birleştirilir. Tank gövdesindeki tüm kritik kaynak noktaları 15 metrekare kapalı alanda Türkiye Atom Enerjisi Kurumu onaylı röntgen kabininde tamamı sertifikalı uzman kadrolar tarafından kontrol edilir. Her bir tank bağımsız uzman denetçiler nezaretinde kaynak kontrollerine, yüzde 100 basınç ve sızdırmazlık testlerine tabi tutulur.

Bitüm tankeri sınıfının en hafifi

Kässbohrer Bitüm Tankeri sınıfının en hafifidir. Özel teknoloji tamamen alaşımlı alüminyum malzemeden üretilen şasisi sayesinde 6.300 kg boş ağırlığa sahip olan Kässbohrer Bitüm Tankeri, daha fazla yükleyerek, yakıt sarfiyatını azaltır ve daha fazla kazanç elde edilmesini sağlar.

Özel paslanmaz çelik malzemeden üretilen Kässbohrer Bitüm Tankeri, yüksek mukavemetli yapısı sayesinde, müşterilerine sıcak petrokimya ürünlerini güvenli ve sorunsuz şekilde taşıma imkanı sunar.

Her türlü iklim koşuluna uygun, farklı izolasyon ve ısıtma sistemleri seçenekleri ile kullanıcıların farklı çalışma koşullarında kolay ve sorunsuz çalışmasını sağlar.

Tüm tankerlerimiz hem Almanya TÜV SÜD tarafından verilen tip onayı ve ADR hem de TSE sertifikalarına sahiptir. ADR sertifika süreci, tasarım sürecinden başlayarak, kaynak, sızdırmazlık, basınç ve fonksiyonellik olmak üzere birçok testten oluşmaktadır.

Kässbohrer tankerleri devrilmeye karşı ECE R111 mevzuatının gerekli şartlarını yüzde 100 sağlamaktadır. ECE R111, tehlikeli madde taşıyan tankerlerin devrilmeye karşı olan stabilite şartlarının tarif edildiği Birleşmiş Milletler mevzuatıdır. Bu mevzuatta tankerli araçların devrilmeye karşı yeterli yol stabilitesine sahip olup olmadığı, tankerlerin bu mevzuata uyup uymadıkları devrilme testleri ve hesaplamalar ile tespit edilmektedir. 

Kässbohrer Bitüm Tankeri Müşterilerinden Tam Not Aldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77