• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Kässbohrer ‘Steer-By-Brake’ Teknolojisini Tanıttı

Kässbohrer ‘Steer-By-Brake’ Teknolojisini Tanıttı
Kässbohrer, yeni low-bed dümenleme sistemini Almanya Goch Fabrikasında müşterilerine tanıttı.

Alman treyler üreticisi Kässbohrer, 18 Eylül 2015 tarihinde Almanya Goch Fabrikasında gerçekleştirilen SBB – Low-Bed Test gününde, Knorr-Bremse firması ile birlikte geliştirdiği yeni low-bed dümenleme sistemi olan ‘Steer-by-Brake Teknolojisini’ müşterilerine tanıttı.

Tırsan İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi İffet Türken tarafından ev sahipliği yapılan organizasyonda, ilk olarak IAA 2014 İnnovasyon Sahnesi’nde tanıtılan yeni ‘Steer by Brake Teknolojisi’ni Almanya BSK (Federal Ağır Nakliyat ve Vinç Çalışmaları Topluluğu) üyeleri test etme fırsatı yakaladı.

Organizasyonda, yeni SBB Teknolojisi test-sürüşünün yanı sıra; BSK (Federal Ağır Nakliyat ve Vinç Çalışmaları Topluluğu) adına Topluluk Yönetim Kurulu Başkanı Wolfgang Draaf ‘Ağır Nakliye Sektöründe Yasama Sürecindeki Eğilimler’, RUD Ketten Firması Askı ve Halat Sistemleri Ürün Yöneticisi Alexander Hoffmann ise ‘Ağır Nakliyede Güvenlik için Modern Çözümler’ konusunda sunum gerçekleştirildi.

Kässbohrer Yönetim Kurulu Üyesi İffet Türken yaptığı konuşmada Tırsan’ın Avrupa pazar başarısı ve low-bed segmentinde ki projeleri hakkında bilgi verdi.  Türken, “Türkiye’nin lider treyler üreticisi olarak Avrupa’da Kässbohrer ile 2015 yılının ilk 8 ayında başta Almanya olmak üzere, Polonya, Hollanda, İtalya ve Fransa’da en büyük 5 treyler üreticisi arasında en yüksek büyüme oranına sahip şirket olduk. Kässbohrer 2015 yılının 8 aylık döneminde, Avrupa’daki trafiğe kayıt adetlerini yüzde 37 oranında arttırmıştır. Ayrıca, low-bed ürün grubunda aynı dönemde Almanya, Hollanda ve Polonya pazarında da en hızlı büyüme oranını göstermektedir. Öte yandan Kässbohrer markalı araç kayıtları Polonya’da yüzde 43 oranında artış göstermiştir” dedi.

“Steer by Brake teknolojisi karmaşık dümenleme işletimlerini azaltıyor”

Türken sözlerini şöyle tamamladı: “Kässbohrer, 120 yılı aşkın mühendislik tecrübesi ile treyler sektöründe her zaman öncü bir marka olmuştur. Bununla birlikte dünyanın her yerindeki iş ortaklarımız ile birlikte edindiğimiz bilgi birikimimizi, tecrübemizi, ürün ve hizmetlerimize aktararak müşterilerimizin ihtiyaçlarına her zaman olduğu gibi yine en doğru çözümü sunmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede ağır taşımacılık sektörüne yönelik Knorr-Bremse ile ortak bir proje geliştirdik. Yeni ‘Steer by Brake’ Teknolojisi, karmaşık dümenleme işletimlerini azaltırken serseri aksların sağladığı dönüş yarıçapı gerekliliklerini de yerine getirmektedir.”

Ağır taşımacılıkta kullanılan ve üçten fazla dingile sahip semi-treylerler AEK (Avrupa Ekonomi Komisyonu) 79’uncu yönetmeliği gereğince, bulunduğu ülke mevzuatında tanımlanan dönüş yarıçapı gereklerini yerine getirmek için serseri akslar ile donatılmaktadır. Ancak, serseri aksların kullanımı karmaşık dümenleme işletimi ve yüksek malzeme maliyetleri getirmektedir.

‘Steer by Brake’ Teknolojisi aracın mevcut elektronik fren sistemine entegre edilebildiğinden, SBB teknolojisi kullanımı, lastik aşınımı ve bakım açısından toplam satın alma maliyetlerini en aza indirgemektedir.

Kässbohrer ‘Steer-By-Brake’ Teknolojisini Tanıttı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77