• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Kayseri Lojistik’in Tercihi Tırsan Oldu

Kayseri Lojistik’in Tercihi Tırsan Oldu
Kayseri Lojistik, son yatırımı ile filosuna 5 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus ve 5 adet Tırsan Brandalı Maxima Plus Treyler ekledi.

Tırsan, Adapazarı Fabrikasında, teslimatlarına son sürat devam ediyor. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla sektöre yön veren ve lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden Tırsan’ın, Kayseri Lojistik’e gerçekleştirdiği teslimat törenine; Kayseri Lojistik firma sahipleri Yasin Erdem, Faik Erdem ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.

Tırsan Araçları Operasyonlarımızda; Hız, Verimlik ve Maksimum Yük Taşıma Avantajı Sunuyor

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan firma sahiplerinden Yasin Erdem, “1935’den bu yana kara yolu taşımacılığı hizmetleri ile harmanlanmış firmamız, taşınabilir ürün yelpazesi yönünden son derece geniş ve özellikli bir materyal donanımına sahiptir. Kayseri Lojistik olarak, müşterilerimize kuru yük, makine ağır nakliye, tekstil ve tekstil ürünleri taşımacılığında özel çözümler sunmaktayız. Hedefimiz, entegre lojistik çözümlerimiz, hizmetlerimiz ve engin tecrübelerimizle, başta müşterilerimiz olmak üzere sektörün ve tüm paydaşlarımızın yanında olarak, sektörde en çok tercih edilen lojistik aktörlerinden biri olmak. Yatırımlarımızda öncelikli tercihimizin Tırsan olmasının en önemli nedeni Tırsan’a duymuş olduğumuz sonsuz güvendir. Bunun yanı sıra, Tırsan araçlarının sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi ile aracı, farklı iç net seviyelerinde kullanabiliyoruz. Böylece, operasyonel işlerimizde maksimum yükleme yapabiliyor, yükleme ve boşaltma esnasında hız ve verimlilik avantajı sağlıyoruz” dedi.

Erdem, yaptığı açıklamalara şu şekilde devam etti, “Yapmış olduğumuz son yatırımımız ile filomuzdaki Tırsan araç sayısını 30’a yükselttik. Tırsan ile senelerdir devam ettirdiğimiz başarılı iş birliğimizden duyduğumuz memnuniyetten dolayı yeni yapacağımız araç yatırımlarımızda da her zaman olduğu gibi Tırsan araçlarını tercih edeceğiz” diye belirtti.

Müşterilerimizi Dinliyor, İhtiyaçlarına Uygun Araçlar Geliştiriyor ve Üretiyoruz

Teslimat töreninde Tırsan araçları hakkında bilgi veren Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “Treyler sektörünün 45 yıldır güvenilir lideri Tırsan olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını her daim dinliyor, sektöre uygun araçlar geliştiriyor ve üretiyoruz. İş ortağımız Kayseri Lojistik’e bugün teslimatını yapmış olduğumuz Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus ve Tırsan Brandalı Maxima Plus Treylerlerde bulunan patentli K-Fix sistemi sayesinde müşterilerimiz, yüklerini güvenli şekilde taşıyabilecektir. Öte yandan aracın şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde araç, 10 yıl pas yürümezlik garantisi altındadır. Kayseri Lojistik ile senelerdir devam eden başarılı bir iş birliğimizin uzun yıllar devam ettireceğimize inanıyorum” dedi.

Kayseri Lojistik’in Tercihi Tırsan Oldu

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77