• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Kılıçlar’dan Hyatt’a 4 Adet Iveco Stralis

Kılıçlar’dan Hyatt’a 4 Adet Iveco Stralis
Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv Hyatt Uluslararası Taşımacılık’a 4 adet Iveco Stralis çekici satışı gerçekleştirdi.

Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv Hyatt Uluslararası Taşımacılık’a 4 adet Iveco Stralis çekici satışı gerçekleştirdi.


Kurulduğu günden bu yana sadece Iveco marka çekiciler ile hizmet veren Hyatt Uluslararası Taşımacılık bir kez daha Iveco yatırımı yaptı. Hyatt’a, 2 adet 450 HP motor gücünde EuroTronic şanzımanlı, intarderli, full donanımlı mega kabinli AS440S45 çekici teslimatı yapan Iveco Mersin bayisi Kılıçlar Otomotiv, aynı firmaya Mayıs ayının başında 2 adet 6X4 560 HP gücünde mega kabinli çekici teslim edecek.

Araçların teslimatı için düzenlenen törene; Hyatt firma ortaklarından Mehmet Doğan ile Mustafa Okur’un yanı sıra Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç ve Ağır Vasıta Satış Müdürü Hasan Kayın katıldı.

Törende bir konuşma yapan Hyatt firma ortaklarından Mehmet Doğan, geçmişte her ne kadar Iveco markası ile tanışıklıkları olsa da bu kadar rakip markanın bulunduğu kamyon pazarında Iveco markasında kalıcı olarak devam etme kararını almalarında Iveco markasına duydukları güvenin yanı sıra Kılıçlar Otomotiv ağır vasıta satış ekibinin ilgisi ve yakınlığının etkili olduğunu söyledi. 24 saat servis hizmetlerinin de belirleyici olduğunu kaydeden Doğan, ayrıca servis hizmet kalitesinden de son derece memnun kalmalarının kendilerini etkilediğini ve kararlarını pekiştirdiğini ifade etti.

Teslimat töreninde Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç tarafından Hyatt firma ortaklarına günün hatırası olarak bir plaket verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77