• BIST 9793.88
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Köknar Araç Filosunu Volvo Trucks İle Güçlendirmeye Devam Ediyor

Köknar Araç Filosunu Volvo Trucks İle Güçlendirmeye Devam Ediyor
Temsa İş Makinaları, Köknar Group’a15 adet Volvo FH 460 HP 4X2 çekici satışı gerçekleştirdi.

Frigorifik araçlarla uluslararası taşımacılık faaliyetlerinde Türkiye’nin lojistik firması  olan Köknar Group, uzun yol taşımacılığında yüksek performansı, konforu ve verimliliği ile öne çıkan Volvo FH 460 HP 4X2 çekicilerinden 15 adet satın aldı. Çekicilerin teslimatı İstanbul Anadolu Yakası Volvo Trucks Yetkili Servisi Artıfe Servis One’da gerçekleşti. Bu alım sonrası Köknar Uluslararası Taşımacılık’ın tamamı Volvo markalı araçlardan oluşan filosunda araç sayısı 60 oldu. 

Volvo Trucks çekicilerin teslimatı, Temsa İş Makinaları Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Kıvanç Kızılkaya, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Cenan Kocagözoğlu, Saha Satış Müdürü Devrim Karataş, Bayi Ağı Yöneticisi İsmail Emre Mersin, Pazarlama Müdürü Zeynep Özen, Volvo Finans Ülke Müdürü Semih Pala ile Köknar Group Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Orak’ın katılımıyla gerçekleşti.

Volvo Trucks ve Temsa İş Makinaları ile uzun yıllara dayanan bir iş birlikleri olduğunun altını çizen Köknar Group Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Orak şunları söyledi: “Faaliyet gösterdiğimiz sektörler içerisinde taşımacılık iş kolumuzda Temsa İş Makinaları ile uzun yıllardır çalışıyoruz. Onların her zaman çözüm ortağımız olarak yanımızda olduğunu hissetmek bize güven veriyor. Tabi, Volvo Trucks da güvendiğimiz, bizi yarı yolda bırakmayan bir marka. Hem yüksek performansı hem de son teknoloji ürünleriyle tüm beklentilerimizi karşılıyor, verimliliğiyle maliyet avantajı sağlıyor. Volvo Finans’ın yaptığı finansman desteği de bizim için çok değerli. Satış sonrası hizmetleriyle de ön plana çıkan Volvo Trucks ekibinin destekleri daima sürüyor. Daha nice yıllar birlikte çalışmayı, birlikte kazanmayı arzu ediyoruz.”

Temsa İş Makinaları Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Kıvanç Kızılkaya yaptığı konuşmada, Volvo Trucks markasının her türlü müşteri ihtiyacına uygun çözümleri sunabileceğini belirterek; “Temsa İş Makinaları olarak amacımız yalnızca araç satmak değil, müşterilerimizin çözüm ortağı da olmak. Köknar Group, uzun yıllar Volvo markalı çekicileri filosunda deneyimlemiş köklü bir müşterimiz. Bu teslimatta hem finans hem de satış sonrası çözümlerimiz ile müşterimizin ihtiyacını anlayarak ona en uygun çözümü sunduk. Bundan sonrasında da satış sonrası hizmetlerimizle her zaman Köknar Group’un yanında olacağız” dedi.

Köknar Araç Filosunu Volvo Trucks İle Güçlendirmeye Devam Ediyor

Köknar Araç Filosunu Volvo Trucks İle Güçlendirmeye Devam Ediyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77