• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

logitrans, 3 Hol ve Açık Alanlarıyla Şimdiden Açılışa Hazır!

logitrans, 3 Hol ve Açık Alanlarıyla Şimdiden Açılışa Hazır!
• logitrans Fuarı henüz satış duyurularına başlamadan doldu.
• Sektörün öncüleri yerlerini aldı.
• Açık sergileme alanları ile truck&trailer, bu senenin gözdesi olacak.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, şimdiden açılışa hazır. Mart ayı itibariyle 10 bin metrekare kapalı alandan oluşan 3 hol  tamamen doldu. Fuarın yüzde 30-40 oranında fuar sırasında satıldığını belirten EKO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Ekin Seren Ünsaç; Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, açılışına aylar olmasına rağmen, kelimenin tam anlamıyla beklentilerin ötesinde ilerliyor,” dedi. Ünsaç, fuara ilişkin olarak şunları söyledi:

“logitrans Fuarı, 15-17 Kasım 2023 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Sektörün öncü firmaları 2022 yılındaki konumlarını koruyarak sözleşmelerini fuarın son günü tekrardan imzaladı. Bir önceki senenin katılımcıları ve potansiyel katılımcıların talepleri beklentilerimizin çok üstündeydi. Bu nedenle iç alan satışlarımız tamamlandı. Ana hollere ek olarak yeni alanlar da yarattık. Buralarda katılım sağlanabilecek sınırlı sayıda stant yerlerimiz ve açık alanlarda ticari araç üreticilerinin sergileme yapabilecekleri alanlarımız mevcut. Nitelikli bir ziyaretçi kitlesine sahip logitrans’ın bu sene de güçlü etkinlikler ve zengin içeriklerle dünyanın her yanından katılımcılarını ağırlaması için yüksek bir motivasyonla çalışıyoruz.”

Sektöre yönelik mesajlarını sıralayan Ünsaç, bu konudaki sözlerini şöyle tamamladı:

EKO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Ekin Seren Ünsaç

“logitrans Fuarı, müşterileriniz ve iş ortaklarınızla buluşmanızı ve sektördeki gelişmeleri yakından takip edebilmenizi sağlayan Avrasya’nın en önemli lojistik etkinliğidir.. Son derece dinamik olan bölgedeki yenilikçi lojistik çözümlerinin sunulduğu logitrans Fuarı vizyoner katılımcılarının ufuk açıcı sergilemeleri ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Bunlardan Arkas Lojistik, Galata Taşımacılık, DSV, Mitlog, Sarp Intermodal, Verimex360, Oregon, Transorient, Evolog, Soft, SGS, Turkish Cargo, TOBB UND, DFDS aklıma bir çırpıda gelen firmalar. Avusturya’dan ÖBB Rail Cargo, İspanya’dan Port of Barcelona, Çin’den Nurvey, Lüksemburg’dan Jost, Bulgaristan’dan Discordia, İtalya’dan Port of Trieste, Azerbaycan’dan ADY Express bireysel katılım sağlarken Almanya, Letonya ve Çekya da pavilyon katılımlarıyla sektörün nabzını logitrans’da tutacak.”

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

“Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı”, EKO MMI Fuarcılık Ltd. Şti tarafından 15-17 Kasım 2023 tarihleri arasında Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 16. kez düzenlenecektir. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

logitrans, 3 Hol ve Açık Alanlarıyla Şimdiden Açılışa Hazır!

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77