• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

logitrans Fuarı Dur Durak Bilmiyor

logitrans Fuarı Dur Durak Bilmiyor
Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, şimdiden açılışa hazırlanıyor.

Yerlerin tamamına yakını dolmuş olan fuar için; “nitelikli bir ziyaretçi kitlesi ve zengin bir içerikle açılması için çalışmalarımıza başladık,” diyen EKO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Ekin Seren Ünsaç, şunları söyledi:

“Kapılarımızı 15. kez açmak üzere hazırlanıyoruz. Fuar alanımızda değişikliğe gittik. Artık Yenikapı’da bulunan İBB’ye ait Kadir Topbaş Gösteri Merkezi’nde olacağız. Fuar alanında üç hol bulunuyor. Henüz satış çalışmalarımıza başlamadan özellikle son katılımcılarımızın yoğun talebiyle karşılaştık. İki holümüzü hemen düzenleyip mevcut katılımcılarımıza sunduk ancak katılımcılarımızın yerlerini büyütme talepleri de gelince, iki hol çabucak doldu. Bu sayede içerik geliştirme ve ziyaretçi çalışmalarımıza çok daha fazla zaman ve bütçe ayırabileceğimizi görmüş olduk. Şimdi üçüncü holü de ekleyerek yeni talepleri karşılıyoruz.”

Açık alanda ticari araçların sergileme yapabileceğini söyleyen Ünsaç; “Son fuarımızda 18 ülkeden katılımcımız gelmişti. Şu an yabancı ülkelerden gelen katılım taleplerini topluyoruz. Fuarımızın uluslararası niteliğine uygun olarak, onları da en iyi şekilde ağırlamak üzere yer planlaması yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

EKO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Ekin Seren Ünsaç

Ünsaç; “Bireysel katılım dışında kalan üyeleri için pavilyon hazırlıkları yapan UTİKAD’ın yanı sıra lojistiğin dev markaları çok hızlı şekilde yerlerini aldı. Turkish Cargo, Lufthansa Cargo, DFDS, EKOL, DSV, Sarp Intermodal, Galata, Evolog, Oregon bir çırpıda aklıma gelen markalar. Bir birinden değerli markalarımızdan Arkas Lojistik, Tırsan, Argo Freight, TOBB UND, Navlungo, Ulusoy, Mitlog, Serenity, SGS, Soft, NGL, TGL, Siber Yazılım, ShipsGo, Mark Multimodal, Pace, We World, Intermax, Verimex 360 ve daha şimdiden yurtdışından katılım sağlamış bulunan Çin’den LYNN Container, Estonya’dan Transport Organizer, Avusturya’dan Durmaz, Imex Customs Service, Verag Spedition, Atilla Spedition, Almanya’dan Ambar Logistic ve Finlandiya’dan Tallink Silja gibi çok sayıda katılımcı da yerini almış bulunuyor.” dedi.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

“Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı”, EKO MMI Fuarcılık Ltd. Şti tarafından 16-18 Kasım 2022 tarihleri arasında Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 15. kez düzenlenecektir. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

logitrans Fuarı Dur Durak Bilmiyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77